| ayran a întrebat:

Salut TPU.Am 16 ani, sunt băiat si nu am nicio ocupație, nu am prieteni si nici nu prea ies afara. Sunt timid si retras. Zilnic stau in casa si ma joc pe calculator, mananc si cant la pian. Deja m-am plictisit de activitățile astea. Afara nu prea am chef de a ieși si sunt stresat deoarece parintii mei nu ma înțeleg ca nu am prieteni sau macar o prietena. Mereu cand le zic ca nu am ce face ei incep sa se rada de mine si fac mișto si imi zic gen: Du-te sari coarda sau Hai pe teren sa batem mingea.
Nu ma înțelege nimeni.

8 răspunsuri:
| Psihiatrie a răspuns:

Du-te la sala

| Apokales a răspuns:

Si a cui este vina?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La școală mergi? Nu ai colegi? Nici un coleg nu îți este prieten? Totdeauna a fost așa?

| isemilia a răspuns:

De ce nu incerci sa inveti ceva nou sau sa devii mai bun la ceva? Chiar nu ai niciun prieten / nicio prietena? Poti incearca sa cunosti pe cineva (online sau fizic) si sa petreci mai mult timp facand lucruri cu acea persoana (prin apel video de exemplu daca nu e din zona ta geografica sau chiar fizic daca va puteti intalni)

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Citeste carti! Recomand sa incepi cu Harry Potter! Uite-te la animeuri! Astea sunt activitati bune pentru cineva ca tine!

| mgtow a răspuns:

Iesi pe cont propriu afara altfel o sa ajungi ca mine fara experienta in gatit - in goana dupa bani & practicant sexual (nu te rezumi la o femeie) fara sa ai familie.

| FanLenghelianPăstăMedie a răspuns:

Inteleg ceva de genul asta era si la mine si sincer nici eu nu prea am multi prieteni am vreo 2 da ei nu sunt in orasul meu si na cand sa ne vedem?
Ai rabdare, oricum o sa ti se schimbe viata, dupa liceu vei fi alt om, o sa fie totul mai bine.

| denisaromina25 a răspuns:

În aceeași situatie. vrei să nu avem ce face împreună? sad