| IonutPetre12 a întrebat:

Am 16 ani.Sunt obisnuit sa mai beau cate o bere. Mama mi-a spus sa nu mai beau până la 18 ani. Cum as putea sa o fac sa ma lase in pace? In rest nu am alte vicii, la scoala ma descurc bine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt neaparat de acord cu berea. Vinul e mai nobil. happy
In fine, uite cum poti sa faci: te pregatesti intai in fata oglinzii.
Iti iei o mutra de bleg, zapacit, trist. Dupa ce stapanesti bine rolul, te duci la mama si ii spui: mama, nu stiu ce sa mai fac, m-am apucat de droguri si nu ma mai pot lasa. Am capatat sida, si am lasat o fata insarcinata... inventezi tu niste nenorociri, cum ca ai dat un jaf si politia e pe urmele tale.
Dar fa-o veridic si disperat.
Daca ai reusit sa o sperii, las-o sa fiarba putin.
Dupa care, ca sa nu faca infarct, spune-i :
Uite, mama, am glumit. Acum, ce zici, ma lasi si tu sa mai beau din cand in cand o bere?

It zic eu ca psihologia asta am vazut sa functioneze. Dai omului o solutie grea de tot, pe care nu o poate accepta, si dupa aceea vii cu ce vrei tu sa il convingi.
Nu e cinstit suta la suta, dsr merge. Adica, de ce sa nu ii arati o latura intunecata, pentru ca mai apoi sa o vada mai luminoasa pe cea pe care ti-o doresti?

:p

7 răspunsuri:
| IonutPetre12 explică (pentru anonim_4396):

Am mai auzit de tehnica asta undeva. Mersi multlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IonutPetre12):

Sa imi zici daca ai reusit... :p

| Justme1997 a răspuns:

Ii iei si ei o bere sa nu fie geloasa laughing

| Goddessss a răspuns:

Salut!
Si daca astepti 2 ani mori?
Crezi ca berea e atat de sănătoasă si benefica? Ce iti ofera? Tu nu stiai ca berea nu mai e bere?
Is doar niste prafuri, cu apa si putin gust de hamei. Nu iti aduce nimic benefic.
Sa nu mai aduc aminte de faptul ca tinerii ce incep cu alcoolul de la o vârstă frageda sunt predispusi la o groaza de boli si pot sa devina bețivi in viitor.
E viata ta, faci ce vrei. Dacă chiar vrei sa bei, du te la magazin si ascunde te de maica-ta si gata. Ce e atat de greu?

| Furnicuta000 a răspuns:

Lasa psihologia. Vrei sa bei bere, bea! Ce atata stres? Iti iei o bere, te duci la tine in camera si o bei. Sau iesi cu un prieten undeva, iti iei o bere si bei. Sau vrei sa spui ca mama ta e in permanenta langa tine sau iti pune fiola sa vada daca ai baut o bere?

| Andreeush a răspuns:

Până nu faci 18 nu ai ce să faci.
Ea îți vrea binele iar atâta timp cât ești minor va trebui să o asculți.

| Adry05 a răspuns:

O bere ocazional nu e problemă cât timp nu e un obicei zilnic