| RazvanMessi10 a întrebat:

am 16 ani trec in clasa a 10 la un liceu economic, am facut 4 ani footbal la uta arad, si acum as vrea sa ma apuc tare pe K1 ( lupte cu picioarele si mainile ) - as vrea sa va spun eu usnt putin mai slabut in ce sens am doar 42 de KG dar am o fire cum sa zic foarte violenta daca cineva da in mine mai mare nu ma las si dau pana imi iasa sangele din mine si sar foarte repede la bataie, intrebare mea este urmatoarea: ce ziceti se merita sa fac acest sport 1) pentru mine si pentru sanatatea mea sa fac un sport 2) sa trag de mine sa ajung cineva in viata prin acest sport, dar nu stiu ce ambitie sa imi pun in mine sa fac ravagi ce spuneti ce ambitie sa imi fac...la ce sa ma gandesc si ce sa fac un sfat ceva daca sunteti amabili va rog din suflet multumesc mult...

2 răspunsuri:
| HeliosMetal a răspuns:

In primul rand eu iti recomand sa te apuci de lupte din propria experienta. Am practicat si eu acest sport de la 15 ani si e foarte constructiv. Iti formeaza atat fizicul cat si caracterul. Bine, nu te vor pune sa te bati cu altcineva, insa antrenamentul iti va fi util in autoaparare. Ceea ce vreau sa zic este ca ascest sport te formeaza.

| Shaarawy_El_1994 a răspuns:

Salut.Dupa parerea mea esti cam slab. Daca tu doresti 100% sa faci K1 sfatul meu este sa te mai ingrasi.Eu ti'as propune sa te ti in continuare de fotbal pentru ca deja ai destul de multa experienta pentru varsta ta! Parerea mea este ca fotbalul fata de K1 are un avantaj pentru tine[1.ai mai multa experienta in fotbal fata de K1. 2.Esti o persoana subponderala pentru varsta ta pentru a practica K1].Sper ca ti-am fost de ajutor! Salut! wave