Ma daca vezi ca nu te simti bine nu stiu vorbeste cu cineva care iti este tie cel mai apropiat si explica-i si poate te ajuta cuva daca nu parerea mea este sa vorbesti cu un psiholog ceea ce ti se intampla nu este deloc normal
Si eu am cam aceeasi stare, ma simt pierduta, simt ca toate trec pe langa mine si nu ma mai simt fericita. Acum ceva timp chiar ma simteam fericita si puteam rade din orice dar acum chiar daca fac aceleasi lucruri ma simt ca si cum as juca dupa un scenariu prost adica simt ca nu am ce cauta acolo. Am incercat sa fac si chestii diferite dar degeaba. Singurul lucru care ma face sa ma simt mai bine e sa vorbesc cu cineva dar nu cu oricine ci cu persoana care ma intelege( uneori in acest caz pot fi parintii sau un prieten/prietena) in cazul meu era o prietena la care chiar ii puteam spune orice(nu ca parintii nu inteleg numai ca ei sunt asa "ca parintii" si mie mai imi ziceau "daca te simti rau mergem la doctor...bla bla" si se gandeau numa la prostii) dar dintr-o prostie aica o discutie care nu am considerat-o prea importanta nu am mai vorbit pana de curand cu acea prietena si desi negam ca nu aveam nevoie de ae chiar aveam pentru ca ea ma asculta fara sa ma judece si mereu ma sfatuia dar asta e. Dupa ce ne-am certat a inceput sa mi se schimbe starea parca putin si ce a pus capac a fost moartea cuiva apropiat. De atunci ma simt abandonata si parca nu-mi gasesc locul nicaieri, ma mai ajuta faptul ca vorbesc cu prietena aceea dar ea nu stiu ca de "prietena" ma mai considera pe mine. acum si cand vorbesc cu ea observ ca ceva s-a schimbat si nu va mai fi la fel. Pana la urma ce sa facem? Ne continuam viata si speram ca o sa fie ma bine
Succes:*
Nu prea imi d au seama cce esti fata s au baiat Dar din Felul Cum vorbesti imi pot da seama oarecum ca esti fata >Am impresia ca esti o fire extrem de romantica si foarte visatoare >Dar mai mult romantica extrem de Romantica! Din Toata experienta mea de viata de pina acum vreau sa ti spun citeva lucururi simple si directe In primul rind vreau sa ti spun ca nu esti singura persoana care in anotimpul din prezent adica acum Toamna se simte cum te simti tu acum! Cred ca fiecare om in viata ajunge sa se simta cum te simti tu acum! Important este sa nu ti lasi starea asta sa se adanceasca Cred ca ai cazut intr o oare care monotonie de viata adica fiecare zi seamana cu cealalta Nu i asa? Cred ca ar trebui sa ti schimbi un pic viata sa pui ceva nou ceva altfel Sa iesi din monotonia asta Probabil esti plicitisita si de cei din jur poate ca nu ai un cerc prea mare de prieteni sau colegi Poate ca esti si singura la paranti? Si colac peste pupaza sa nu intru pe mult in interiorul intimitati tale poate nici in Familie lucrurile nu prea stau prea bine? Uite daca din ce am spus eu aici doar citeva lucruri se adeveresc voi incerca sa te ajut dar as vrea sa mi d ai mai multe detalii despre viata ta adica bine sa nu ma intelegi gresit doar lucruri simple colegi scoala smdAcum scuza ma ca ti spun daca tu la 17 ani te simti de parca viata nu mai are rost un Batranel la 70 de ani ce sa i mai zici? Pentru ce sa mai traiasca Cind viata ta abia a inceput cum sa nu te bucuri de ea? De Ce sa lasi tristetea sa te domine?
Twister09 întreabă: