Deci,am invatat zilele astea(din propria experienta) ca daca iubesti cu adevarat faci orice sa fii cu el/ea. Poti sa-i spui ca totul sa se incheie aici,dar daca va iubiti reciproc la fel de mult, si simti ca fara ea nu se poate atunci te vei duce iar la ea, nu? Si daca faci asta, nu faci decat sa o faci sa sufere, eventual sa suferi si tu.Si tu nu vrei sa faci asta, nu? Pur si simplu vorbeste-i foarte des, spune-i cuvinte ce o face sa creada ca nu o vei lasa.Si daca se va intampla ca ea sa-si gaseasca pe altcineva sau tu,vorbi-ti-va; cadeti la o intelegere; marturusi-ti-va daca sentimentele voastre se schimba dar daca voi va iubiti(si aici nu ma refer la sentimentul acela pur,a iubi inseamna a colabora,a intelege,a asculta, a sfatui, a-ti face griji... ) nu are rost sa te desparti de ea.OK, deci stiu ca m-am invartit in jurul unei idei ) si ca am intors o fraza cu susu'-n jos Te pup si ai grija de ea, iubeste-o!
Dacă ar fi să privim realist, adică în timp gen 4-5 ani.Cum ți se pare? Dacă e să privești peste 4-5 ani unde vezi tu această relație? cred ca poți să răspunzi și singur la asta.Aceste chestiuni, fără supărare, cu iubitul foarte mult la 17, 15 ani sunt în proporție de 90% aventuri din adolescență, de care, când veți mai pune ceva ani pe voi vă veți aduce aminte cu plăcere la fel și ea. Dacă veți fi împreună "for ever " atunci faceți parte din cei 10%, 5% etc (procente scocase din burtă evident ca să arat discrepanța dintre cele 2 situații deduse mai sus) care " se iubesc cu adevărat" Ea are 15 ani tu ai fost primul ei prieten? Ea a fost prima ta prietenă? întrebări a căror răspunsuri trebuiesc cântărite cu grijă.
În concluzie răspunsul este extrem de simplu (crezi că ea nu se va îndrăgosti de un altul sau tu de vreo alta ) așa e viața oamenii vin și pleacă rămân doar cei care trebuie să rămână și, și aceia doar cât trebuie să rămână. Nu e nicio dramă aici.
Apoi în funcție de cum veți aborda voi situația arată cât de maturi sau cât de copii sunteți (de ce adolescența este terenul de luptă dintre copil și adult meciul e strâns )
Eu sunt pentru ea al 2-lea prieten iar ea pentru mine a 3 prietena.....si de asta am pus aceasta intrebare deoarece nu ma voi muta inapoi in Romania foarte curand
Si in primul rand nu mar insela pentru nimic in lume...asta nu o spun din parerea mea ci din ce a spus sorasa varasa si cei mai buni prieteni ai iei
Si chiar mia demonstrat asta cu inselatu multi din scoala asteptau sa plec ca ea sa ramana libera....multi sau dat la ea in tot acest timp dar nu a vrut sa fie sau sa vb cu vreunul strict despre o relatie intre ea si el...
Waw este vorba de multa fidelitate din ceea ce zici tu, greu de spus atunci atunci depinde de cum vă înțelegeți voi eu știu exemplu de relații la distanță care au ținut deci nu e imposibil dacă amândoi chiar sunteți pe deplin convinși de asta. TOTUL depinde de voi și orice aș spune este pe degeaba.
Sal Fratioare daca o iubesti cu adevarat si te simti iubit de ea n-are rost sa va despartiti pentru ce sa suferiti atata e pacat demonstreazai ca o iubesti ca sa no pierzi
Asta fac in fiecare zi
Asta fac in fieccare zi
Eu daca sa zicem ca plec in Spania ca fapt de vers nu as renunta la prietena mea sub nici un caz as tine o in sufletul meu pentru ca stiu ca ma iubeste enorm de mult si nu cred ca m-as putea despartiasa de usor din cauza distantei si daca ar fi de acord parintii ei as luao cu mine... pentru ca asa e dragoste cand iubesti enorm de mult mergi cu ia peste tot dar mai lasa sa treaca usor din timp nu va despartiti pentru ca e distanta mare aveti grija de voi si sa va iubiti mult pentru ca asa e dat de la Dumnezeu papa
Mai bine acum,, ca daca vei sta mai mult cu ea se va atasa prea mult de tine si va suferi mai mult.