Tu gandeste-te ca ea are o relatie de mult timp cu acel baiat si mai ales ca el este plecat si inca tin legatura. poate intre ei este o relatie serioasa si ii este greu sa renunte la el pentru tine. si poate sa atasat de tine foarte mult si de asta nu vrea sa te piarda poate tine si la tine dar nu poate sa se decida nu poate sa dea cu piciorul la o relatie de atat timp. in orice caz tu ia atitudine nu sta dupa dansa ca un catelus chiar daca o placi atat de mult. asta e sfatul meu ca pana la urma tu o sa fii cel ranit. si mai asteapta si tu un pic sa vezi ce face dansa poate pana la urma o sa ajungeti sa fiti impreuna stii bine ca o relatie la distanta nu dureaza mult tim*** tot ce ai mai bun din tine si incearca sa o cuceresti poate iese ceva;) numai sa nu profite dansa de tine. succes in continuare
Te pastreaza aproape, si ea simte ceva pentru tine, dar nu cat sa se desparata de iubitul ei si sa fie cu tine, deci nu la nebunie, eu zic sa nu o dai uitarii poate ai noroc, stai cat mai mult pe langa ea, si nu mai spune lucruri fara sa gandesti :*, fata te palce, nu stie cum sa zica, dar gandeste-te ca iar frange inima la baiatu` ala de 19 ani... tine-o langa tine, cand ii este greu ajut-o si o sa vezi ca o sa te rasplateasca. :*, Sper ca te-am ajutat! Funda :*?
Din ce ai povesit tu. eu cred ca si ea te place.
Nu te baga intre ei doi pentru ca o faci sa sufere...
asteapta si tu momentul potrivit...si vezi cand relatia lor numai e asa de buna...:* pupiCi.:*