| andreiian2007 a întrebat:

Salut TPU! Am 17 ani si am inceput de cativa ani sa ma simt foarte trist si singur. Desi sunt sociabil si glumet nu am reusit sa imi fac prieteni toata copilaria in afara de unu singur si in rest sa ies impreuna cu el si cativa prieteni de ai lui in care nu prea am incredere. Mi am dat seama de ceva timp ca prietenii nu sunt chiar prieteni daca nu ai noroc sa dai de persoanele potrivite cum este in cazul meu. Nici cu fetele nu stau bine am avut primul sarut la 15 sau 16 ani, apoi dupa 4 luni m-am despartit de fata respectiva si acum imi e greu sa imi gasesc alta fata stau intr-un oras mai mic unde nu sunt multe fete si pe cele care le cunosc au iubiti sau sunt fitoase sau pur si simplu nu sunt ca mine eu sunt genu de baiat bun sociabil si loial unei fete care merita si multe fete din ziua de azi nu mai vor asta ceea ce e trist. Nu stiu ce sa fac as avea ca alternativa orasul vecin de mine sa imi incerc norocu acolo atunci cand am treaba dar nu stiu cum sa abordez o fata si unde astfel incat sa nu par un ciudat. : ( (. Propuneri?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In viata nu ai nevoie de multi prieteni, fiind foarte bine sa ai unul singur, dar bun cu adevarat!
cat despre relatiile cu fetele, este timp suficient, esti inca micut la 17 ani, deci ai toata viata la diispozitie sa-ti afci relatii cu fetele.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"care merita si multe fete "
SIGUR sunt fete disponibile la tine in oras. Doar ca nu vrei sa le vezi.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Sunt intr-o sitatie similara tie (16 ani, nici macar 1 iubita). Ce fac eu este sa gasesc placere in semi-singuratatea mea.

| Germanu2904 a răspuns:

Poți găsi cu cine să socializezi dacă zici că ești singur. Mergi și în alte orașe, caută la școală, sau chiar la un job de vară – de exemplu, dacă lucrezi la un restaurant, sigur nu scapi de fete. Sau încearcă să te împrietenești cu prietenii prietenului tău – poate sunt cool, doar că nu i-ai observat. Ori caută pe Tinder sau Insta, că sunt destule fete acolo. Alternative sunt destule! happy

| andreiian2007 explică (pentru Germanu2904):

De gasit gasesc dar nu stiu cum sa abordez fata respectiva ca sa nu par ciudat adica nu pot sa ii zic pur si simplu da mi instagramu tau

| andreiian2007 explică (pentru Germanu2904):

Nu stiu cum sa fac ca sa dau o impresie cat mai buna si sa nu ma pierd in vorbe