| Andrei1811 a întrebat:

am 17 ani si am nevoie de ajutor neaparat, incep asa. Anu trecut in octombrie a murit un prieten, imi era ca un frate, am inceput sa ma cert cu ai mei, o singur alinare am gasit si si pe aia mi-au interzis-o( Tigara fiind alinarea). Nu m-am putut lasa,ma rog nu de asta e vorba, prin decembrie am gasit alinarea intr-o fata, care de fapt au fost niste sperante false deoarece s-a combinat cu altu fiindca eu nu am avut curaju sa ii spun ce simt pentru ea, stiu ca sunt cel mai mare bou de pe planeta asta! Acum ma cer cu ai mei aproape zilnic, nu stiu ce sa mai fac, ma tot fac prost,dobitoc, urat, handicapat si asa e, adevaru doare stiu asta da eu am inceput sa ma obisnuiesc cu asta. In 5 luni mi-am schimbat perceptia despre viata, mai ales ca sufar din cauza unei fete, plang seara din cauza asta si nu imi e rusine sa recunosc, parca tot la ea in brate imi gasesc alinarea. Eu acum in afara de prieteni nu am nimic, nu ma iubeste nimeni. O sa mor singur nu o sa am niciodata prietena, dc este asa cruda viata. Ce as putea sa fac sa trec peste? Nu i-au in considerare fazele cu psihologu! Cum pot sa ma adaptez idei ca o sa traiesc singur toata viata? ( PS: Nu vreau sa schimb nimic la mine: sunt ingrijit, chiar daca sunt putin plinut da mie imi place asa, nu as vrea sa ma schimb in privinta asta). Pana la 17 ani nu am vorbit cu o fata, cam rusinos stiu, acum cand am vorbit nu am avut curaj sa ii marturisesc, FRAIER scrie pe fruntea mea! Ce as putea sa fac acum? Va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Salut TPU, am 17 ani"
"Eu acum in afara de prieteni nu am nimic"

prietenii sunt totul acum, nu ai nevoie de mai mult

| OldSoul a răspuns:

Eu zic ca nu ar mai trebui sa te jignesti singur, asta e principala problema a ta, daca reusesti sa capeti stima de sine te vei simti mai bine, asta e solutia increderea in tine si indiferenta, si gandeste-te mereu ca alti o duc mai rau decat tine.

| Coloringthevoid a răspuns:

Eu cred ca mai intai trebuie sa-i spui ceea ce simti.Indiferent de raspuns vei scapa de o grisa.Ca sa o iei de la capat trebuie sa renunti la lucrurile astea.Iti recomand sa te uiti la un vloger:http://www.google.ro/......http?/url gasi un raspuns la tot ceea ce te supara:)

| Andrei1811 explică (pentru Coloringthevoid):

Tu crezi ca merita sa ii mai zic daca e combinata?

| Coloringthevoid a răspuns (pentru Andrei1811):

S-ar putea sa-ti dai seama dupa cum iti raspunde asa ca nu o mai intreba.

| Godeanu_Ioana_1992 a răspuns:

Spune-i! Dar poate nu o cunosti, poate iti place doar cum arata, te atrage la ea..."de la distanta" pe cand tu nu o cunosti cum e ea cu adevarat, cunoaste-o, poate nu va mai fii asa si nu o sa o mai placi...Si da are rost, daca are cam aceeasi varsta cu a ta e combinare de aia de.2 saptamani sau ceva gen, deci are rost! Saaau treci peste, dar nu o uita, nu fa greseala de a incerca sa o uiti, doar treci peste, gaseste alta mai frumoasa, pe interior! Bafta laughing)