Daca nu te lasi de fumat o sa fi steril si nu vei putea face copii. Daca vrei o familie fericita renunta la tigari.
Fumatul mi se pare cel mai idiot viciu; adica de ce sa iti distrugi sănătatea si sa mai dai si bani pe asta (si nu chiar putini bani). Adica gândește-te putin: Sa zicem ca fumezi un pachet de tigari pe zi (chiar daca nu fumezi atât de mult asa vei ajunge daca nu te lasi), intr.o luna cheltuiesi 390 de lei iar in 7 ani 32.760 lei, adica 7280 €, bani cu care spre exempu poti sa-ti iei o masina. Eu te sfătuiesc sa te lasi dar daca totusi nu se poate încearcă sa fumezi cat mai putin posibil si nu in preajma părinților tai. Asa poti chiar sa eviti sa le spui. Sau explica-le cum ne-ai spus noua ca esti constient de riscuri si ca esti dispus sa ti le asumi. Am niste parinti asemănători cu ai tai si nu vad alta solutie.
Apreciez ca ai incercat sa imi zici ceva sa ma faca sa ma las, desi nu are efect am spus clar ca nu e o varianta sa ma las, cat de faptul sa le explic si lor, imi e frica sa le zic dar cred ca o sa o fac in curand.
Din spusele tale ar trebui sa le multumesti parintilor si din perspectiva ai meritat dar ei sincer ai vazut ca tine foarte mult la tine si de asta nu vrea sa te lase sa fumezi dc ti se par tie ca sunt duri parinti tai ca nu te lasa sa fumezi.si sincer eu am 18 ani chiar daca o am pe mama si fratimiu fumatoare chiar si in liceu nu fumez fiindca nu-mi place am incercat odatat cand ma provocat o colega asa ca da mi voi sa ti spun eu exprexia lasa-te de fumat iti va afecta in viata sanatatea etc.)))))))))
" Nu fumez fiindca nu-mi place " asta e opinia ta! . Nu inseamna ca e la fel pentru toti, mie unu imi place sa fumez si am precizat. nu e o varianta sa ma las.