| Anonimulantisocial17 a întrebat:

am 17 ani și nu am prieteni, nu am avut niciodată iubita nici măcar nu prea vorbesc cu fetele. Când incerc sa mă integrez in niste grupuri la liceu etc mă simt întotdeauna în plus sau nu sunt băgat în seamă, niciodată nu am avut prieteni cu care sa nu mă simt în plus etc.Cu fetele mi-e frica sa vorbesc și când o fac evit contactul vizual, sunt prea antisocial. Îmi este teama că nu o să am niciodată iubita.Cum pot sa devin mai sociabil?

Răspuns Câştigător
| Trustmotorcy a răspuns:

Cel mai sigur lucru, încearcă pentru început să te apropii de o singură persoană, împrietenește-te cu ea.

De la o singură persoană, te vei simți confortabil să socializezi și cu altele în prezența ei. Acea persoană poate are deja prieteni, te vei împrieteni și cu aceștia pe parcurs.

Încearcă să nu fii așa retras și fără chef de viață, lumea dacă te vede astfel nu va veni la tine, dă-ți voie să te relaxezi. Privește viața ca pe locul tău de joacă, oricum nu stăm mult pe aici.

Nu te mai încorda așa în anxietate, dă-ți voie să nu iei părerile și lucrurile așa în serios, vei fi mai carismatic.

Cât despre iubită? Sincer să fiu, fetele nici măcar ele nu știu ce vor în zilele noaste, vina poate să nu fie la tine. Totuși dacă vrei o iubită, poartă-te frumos și complimentează fata, una măcar va aprecia și se va gândi la tine.

5 răspunsuri:
| Bariel a răspuns:

Incearca sa faci ceva care sa atraga atentia in liceu, eu am facut o cand i am taiat cauciucurile la un profesor deoarece m-a șantaja.Nu iti recomand sa faci asta! Daca esti mai destept poti sa fi mai cunoscut ducandu te la o olimpiada si sa fii 1-3 de exemplu, sau sa aperi pe cineva de bullyng

| Anonimulantisocial17 explică (pentru Bariel):

Bulyng îmi cam luam eu în clasa 9 ce sa mai apar pe altcineva daca nici pe mine nu mă pot apăra e bine că acum mă lasă în pace, chestia că sunt la un liceu tehnologic unde elevilor nu prea le pasa dacă le scad profesori puncte la purtare

| mgtow a răspuns:

Multi indivizi si tipe au vicii care nu ti se adapteaza, de fel esti petrecaret sau consumator de bauturi alcoolice? Cam aia cauta tinerii in zilele astea. Mie nu imi place bautura nici muzica tare, discoteca fug de alea pentru ca nu mi-e locul, si uite ca nu am prieteni nici prietene, dar mai agat la ocazie femei, ma lafai cu masina unde vreau si am bani pentru ca am stiut sa ma descurc cu un servici pe masura plecat din tara. Am observat ca mincinosii si prefacutele au mai mult succes de a avea prieteni in rest omul de rand cinstit e dat la margine de drum, mi se falfaie macar ma realizez mai mult iar aia nu-s in stare sa faca nimic in viata.

| Donsavas a răspuns:

Ai anxietate socială, nu esti antisocial! Mergi la un psihiatru pentru adolescenți să ti prescrie medicamente anti anxietate!

| damisplif a răspuns:

Asculta bts