| TimonSiPumba a întrebat:

Am 18 ani si am o problema, majoritatea baietilor din clasa mea se fac pe picoare si nu stiu ce sa fac. Ce-i drept nici mie nu-mi place sa am par pe picoare pentru a se vede urat, mai ales ca vine vara si stau numai in pantaloni scurti. Sa ma fac cu masina sau cu bigul?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

De ce trebuie ca tu să faci ceea ce fac și ceilalți? Ai dreptul să alegi, nici nu trebuie să fii ca ei. Îți trăiești viața ta, nu pe a lor.
Nu ești femeie ca să te epilezi, dar până la urmă este decizia ta, corpul tău.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Acea majoritate a baietilor n-au aflat inca ca sunt barbati? Rasul pe picioare o sa-ti faca un par mai des mai tarziu si o sa arati ca o maimuta. Nu face asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce dracu se intampla cu barbatii din noile generatii? Chiar toti devin niste pompalai feminizati? Nu e de mirare ca apare femeia cu barba... mai barbata decat orice alt barbat. Rade te pe picioare, daca asta vrei sa faci in fiecare saptamana toata viata de acum incolo Eu nu am mai auzit niciun barbat, repet BARBAT sa se planga de parul de pe picioare

| Caddillac a răspuns:

Esti femeie de vrei sa te epilezi complet pe picioare? Daca vrei sa iti iei parul de pe picioare, il iei cu masina si nu de tot, adica sa mai ramana putin...

| ovidiu2295 a răspuns:

Daca te faci cu bigul o sa iti creasca parul foarte des pe picioare. Parerea mea ar fi sa te faci masina.

| TimonSiPumba explică (pentru ovidiu2295):

Si cu ce nr? laughing

| ovidiu2295 a răspuns (pentru TimonSiPumba):

Pai depinde cat il vrei de scurt. Daca nu vrei sa se vada deloc fate cu ceara