Cine te place, te place exact asa cum esti! Doar trebuie sa astepti persoana potrivita tie.
Nimeni nu e perfect sa stii.Nu conteaza cum arati, conteaza ce ai in suflet..Pai si cum ai vrea sa scapi de ''chin''? sa te machiezi, sa te pensezi, cum fac unii baieti?
Cred ca e vorba mai mult de atitudine, desi probabil nu crezi asta, decat de felul in care arati. De exemplu, am vazut destule persoane care nu au un aspect fizic prea placut dupa "standarde", dar sunt extrem de populare si relativ multumite sau poate chiar fericite de viata lor. Probabil ar trebui sa incerci sa iti schimbi atitudinea si sa castigi mai multa incredere in tine. Nu prea am idee cum ai putea sa faci asta, dar cred ca incercand sa iti gasesti eventualele calitati si valorificandu-le vei reusi.
Nu incerca sa te schimbi, fiecare persoana are farmecul ei. si cine te iubeste te iubeste asa cum esti.stai calm si nu mai fi trist, pentru ca intr-o zi vei gasi persoana potrivita .
in ziua de azi, marea majoritate sunt niste j*godii, si nu zic eu asta asa ca nu am ce face, zic din proprie experienta, pentru ca am trecut prin cosmarul asta 3 ani de zile...toata lumea ma face slabanoaga,plata,urata, si mai ales fetele,pentru ca eu nu ma pensam si nu eram falsa ca si ele. ca sa fii"smecher" in ziua de azi,trebuie sa fii ce vor ceilalti,si nu ce vrei tu. si decat sa fii "smecher",mai bine sa fii tu insuti! :*. aa,si inca ceva. nu trebuie sa-ti schimbi infatisarea ca sale faci celorlalti pe plac. daca vor vedea ca te-ai schimbat, mai tare te vor tachina, spunand:"ne-a cazut prada, ne-a cazut prada". din proprie experienta iti spun.
Succes! :* daca e ceva, iti dau id meu si mai vorbim :*
Nu incerca sa te schimbi. Nimeni nu e perfect! Nici eu,nici tu, nici el, nici ea, nici nimeni! Si poate esti dezamagit de tine pentru ca nu esti fericit. Atunci cand zambesti, devii mult mai frumos. Fericirea e frumusetea omului.Cand esti trist, arati trist, iar cand esti vesel, arati bine.
Incearca sa gasesti ceva ce te face fericit.
Iar daca vrei sa iti schimbi infatisarea. poti urmari niste tutoriale pe youtube. Internetul e plin de videoclipuri care te poate ajuta.
Eu nu cred ca esti urat.Pentru mine conteaza frumusetea interioara, nu exterioara. Si cu siguranta sunt multe fete care au aceleasi gusturi deci nu mai fi trist, fi vesel! :*
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!