Nu ai de ce să regreți, este un lucru normal și benefic pentru organism. Nu mai crede în poveștile primitive scrise în cărți ficționale cum ar fi biblia, mai bine informeazăte.
Strict din punct de vedere creștin, e păcat (vezi Geneza, capitolul 38). Dar, după cum zicea și Iisus, afară de hula împotriva Duhului Sfânt, nu există păcat de neiertat (Matei 12; 31).
Ca sa nu mai ai greul ăsta pe suflet ai putea sa te duci la biserica si sa te spovedesti.
? de parcă popa nu se masturbează
Eu nu stiu ce face si nici nu ma intereseaza, omu ăsta a intrebat ce sa faca si eu i-am raspuns.
Cum îndrăznești să îl înveți așa ceva? Vrei să îl tragi în iad cu tine. Arzi! E păcat, poți să fi cu argumente că eu știu biblia că am fost martorul lru Iehova. Nu-l încuraja la prostie, te rog. Mulțumesc!
Da ce rau i-am spus eu sa faca?
Ești exemplul clasic de fanatic închis la minte și distrus psihic dincolo de nici-o șansă de reabilitare. De când e o carte de ficțiune un argument? Ce alte argumente ai împotriva masturbării în afară de ce au spus niște oameni acum multe mii de ani?
Foarte bine că vrei să scapi și eu lupt cu asta și am mers la psihiatru, pentru a scădea nivelul de dopamină, pentru a inhibă receptorii de dopamină și serotonină. (iau Olanzapină, anti-psihotic) Să vezi ce te ajută și pe tine. Singur nu poți face nimic și da, ești iertat!
Eu tot cred în Dumnezeu, sau mai bine spus Creator, și te sfătuiesc să nu crezi în tot ce spune biserica nu contează care, incestul tot este un păcat dar este prezent în biblie ca o înmulțire a oamenilor. Este important să faci bine, nu te rușina să te masturbezi, nu este nimic rău, fiecare are nevoi fiziologice