Bun găsit,
Probabil în acest moment, ți se pare cam deplasat să ieși din zona de confort. Paralizia în somn, este catalogată drept parasomnie, iar acest fenomen, greu de crezut, a fost experimentat de peste 60% din populația globală, te asigur.
Inclusiv eu am fost victimă a acestui fenomen!
Prost, te asigur că nu ești, iar alegerile greșite pe care le faci în viață, consideră-le reper, astfel încât, pe viitor să nu le mai repeți și totuși, să-ți aduci aminte de ele cu o notă de sensibilitate, dar și de amuzament!
Lumea e mare, și n-o să se schimbe prea curând. Important este să ne adaptăm condițiilor, pentru că asta este viața... un joc pentru supraviețuire.
Cât despre problema ta în greutate, ia măsuri de pe acum, căci ai șanse mari, dacă îți propui și tu bineînțeles, prin exercițiu intens, să te dezvolți fizic, și să fii puternic. Ține minte, lucrul cel mai de preț în viață este familia. Nu neaparărat cea din care îți ai originile, ci cea pe care o formezi în timp cu trudă - cu prietenii sau în viitor, cu prietena ta.
Timiditatea, o să dispară. Cel puțin, când vei atinge o anumită vârstă, vei realiza că, o să fie necesar să renunți la această latură, ca să te integrezi în societate.
Părerea celorlalți, este infimă, pe lângă părerea prietenilor și a familiei. Nu trebuie să te gândești prea mult, trebuie să acționezi.
Toate cele bune!
Nu te cred că ești prost.
Dta reușești să îți analizezi situația, ai un set de valori, te raportezi la alții. Eu zic să cauți în librărie cartea Robert l. Leahy - Învinge Depresia și să citești ce scrie acolo și să aplici.
Inaltimea mica nu are legatura cu iq, einstein nu avea 1, 90, asa de curiozitate sa stii, paralizia in somn inseamna de fapt ca ai vise lucide, studile arata ca acesti indivizi au o imaginatie mai buna, te poti apuca de desenat, pictat, nu esti prost