Fii intelegator cu ea... mai precis. nu o presa!
Fii constient ca pe masura de avansati in relatie, se dezvolta sentimentele si o vei starni fizic si emotional, va fi tot mai tentata sa faca dragoste cu tine. Nu renunta la initiativa.
Sfatul cheie : Persevereaza fara a insista sau a presa. Incit-o, excit-o, fa-o sa simta lucruri frumoase in privinta voastra si a ta, fa-o sa se simta confortabil si... ofera-i ocazii sa "cedeze" confortabil.
Intelege-i si respecta-i dorinta de a ramane virgina pana la casatorie, insa nu te gandi ca o astfel de intentie este inexpugnabila. De fapt... datoria ta ca barbat este sa nu gandesti in felul asta (asa cum tie iti place "castitatea" ei, desi intr-un fel te deranjeaza, si ei i-ar placea sa simta "initiativa si dorinta ta", desi, intr-un fel, o deranjeaza).
O relatie intre un el si o ea are si o latura sexuala, iar daca el renunta la orice initiativa atunci relatia devine... amicala - pierzand, usor-usor si din pasiune.
Nu pierde din vedere ca daca voi doi sunteti un cuplu, acest lucru are la baza o dorinta sexuala - indiferent de gradul de constientizare sau de recunoastere al acestui fapt.
Daca... vei fi tentat sa crezi ca asta nu este (si) perspectiva ei (constientizata sau nu), gandeste-te ca nu ai o relatie romantica cu un baiat, doar pentru ca aveti multe in comun si sunteti compatibili.
Ea oricum deocamdata e micuta, si chiar daca nu ar astepta pana in ziua nuntii, macar pana la 18 ani sa astepte, sa fie dezvoltata si pregatita. Daca o sa ii spui ca tu o sa te duci la altele si daca chiar o faci, atunci nu vad unde mai este iubirea, si ea nu va mai putea sa mai aiba incredere in tine. O sa devina o obisnuinta sa mergi la altele si daca va veti casatori. Ori o accepti asa, ori ii spui ca e prea mult pentru tine si renunti. Destul de complicat.
O sa o astept nu o sa o insel.E micuta da ea e asa cum altele de varsta mea nu pot fi si de asta o iubesc si suntem asa convinsi ca o sa ramanem impreuna mereu.Si faptul ca nu vrea sa aiba relatii intime pana la nunta si pare destul de convinsa de chestia asta ma face sa o iubesc si mai mult pentru ca imi dau seama ca fetele ca ea sunt foarte rare.O sa am rabdare cu ea macar inca 2-3 ani si oricum nu aveam de gand sa fac ceva cu ea in timpul apropiat pentru ca asa cum ai zis si tu e mica si nu cred ca ii fac vreun bine.Mersi ca ti-ai pierdut timpul raspunzandu-mi la intrebare
Mai rar baieti si ca tine. Bravo tie ca gandesti asa si daca rezisti. Sa va ajute D-zeu sa fiti impreuna mereu. Un nou an fericit va doresc, si la cati mai multi impreuna.
Pai explica-i chestia cu hormoni si ca totuși ai 18 ani. Oricum părerea mea este ca si ea va mai creste si hormoni nu or sa o lase sa astepte atât. Funda?