| Stephh a întrebat:

Am 2 carii pe dinții frontali, am mers la dentist și a zis ca sunt oprite și nu afectează dar arata urât.Au spus ca pot sa-mi pună plomba dacă vreau.
Plomba pe dinții frontali nu arata urat? Adică o sa am dinții în 50 de culori și îmi e ca o sa arate mai urat ca înainte. MULȚUMESC FUNDA
*scuza-ți-mă dacă am greșit categoria*

Răspuns Câştigător
| MirelaC a răspuns:

Hello =^.^=
Carii oprite? Cum mai vine si asta? Eu n-am auzit asa ceva in viata mea si toti medicii dentisti la care am fost,cand dadeau de o carie,curatau zona si apoi plombau. Nu stiu la ce dentist ai fost tu,dar te sfatuiesc sa mergi la altcineva.
Mergi sa-ti puna plomba si sa curete tot ce e acolo. Nu o sa arate nimic urat pentru ca nu-ti va pune dentistul plomba verde cu albastru, o sa aiba aceeasi culoare si daca o sa lucreze cum trebuie, o sa aiba culoarea dintilor tai. Cu timpul plomba se va mai decolora, adica va avea o nuanta putin mai inchisa, dar nu te gandi acum ca dintele va fi alb si plomba maro. Vei observa diferenta doar daca te vei holba in oglinda dupa ceva timp.
Asa ca mergi sa iti ingrijesti dintii si sa scapi de carii.
Paa

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea am auzit dentist care sa te intrebe daca vrei plomba sau nu. Un dinte cariat automat trebuie reparat... si la cata tehnologie exista acum in mod clar iti vor plomba cu ceva la culoarea dintelui... asta daca te duci la un dentist care stie ce face.