| MusicAlina a întrebat:

am așa problema :
Un coleg mereu se uita la mine.Cu prietenii mai rar dar fara nici nu isi ia ochii de la mine.Nu vorbim deloc.Si mie frica sa vorbesc cu el.Nu stiu ce sa fac.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Intreaba-l ce vrea

| AtâteaCondiții1243 a răspuns:

Poate vrea sa isi bata joc de tine sau analizeaza fetele din clasa.
De placut nu o face, doar cauta pe una mai atragatoare.
Daca nu ai vorbit mai deloc cu el, eu zic sa ai grija ca poate vrea doar sa se amuze cu prietenii.

| Gabriela2005LoveSelenaGomez4ever a răspuns:

Bun, in primul rand socializarea in vremurile noastre nu e la cote asa inalte, asa ca aceasta problema este deseori intanlita. Uite un raspuns la întrebarea ta : Incearcă să mergi la el si sa ii spui "Buna, ce mai faci?" ( cu asta ar trebui sa începi ca sa nu se sperie), el o sa iti raspunda apoi o sa i spui : "Ai vrea sa imi spui de ce te uiti la mine asa des? Ma simt inconfortabil " ( chestia cu "inconfortabil", daca nu ti se pare 'ok' nu i-o spune). Poate acel baiat e mai inchis in el ( si poate te place), dar fata in fata nu ti-o poate spune de nicio culoare, ok, faci rost de numarul lui de telefon, puteti vorbi seara sau cand sunteti singuri ( dar la telefon ). Iti spun de ce unii sunt mai inchisi in ei si nu isi pot arata sentimentele fata in fata ( daca e vorba de sentimente de iubire) : Telefonic tu nu-i poti vedea expresia faciala sau inrosirea obrajilor.

Pe deoalta parte parte nu pot exista senitmente de iubire fata de tine asa ca o sa vorbiti ca amicii, pana o sa deveniti prieteni. Te-ai gandit vreodata ca el se holbeaza la tine pentru ca ar vrea sa fiti prieteni? Incearca sa te imprietenesti cu el, astfel nu se v-a mai holba, pentru ca veti vorbi fara sfiala.

Sper că te-am ajutat!

| AndreeaBimbi a răspuns:

Buna! pai il poti spune parintilor, profesorilor. Sper ca am fost de ajutor

| Apropo29 a răspuns:

Da-i de inteles ca il vezi cand se uita la tine. Daca si asa continua, inseamna ca asteapta sa ii vorbesti. incearca happy