| bogdan2142 a întrebat:

Am auzit ca daca ii dai cumva o palma peste ureche poate sa lesine. E adevarat? Daca da, cum trebuie data aceasta palma? Am niste probleme cu cineva mai mare decat mine si daca se va ajunge la bataie poate ca aceasta lovitura m-ar avantaja.

2 răspunsuri:
| ILoveTacos a răspuns:

Nu peste ureche,ci mai jos de ureche,in spatele falcii.(ca sa lesine)-poti sa cauti pe youtube ceva in genul "How to knock
out a person"
Poti si peste ureche,pentru ca asta ar face ca persoana sa-si piarda echilibrul si sa cada, dar nu o sa lesine.

Si tampla e un punct bun pentru o lovitura, dar ai grija sa nu lovesti foarte tare, s-ar putea sa ranesti grav persoana.

Succes, sper ca ti-am fost de ajutor!

| Pain03 a răspuns:

Nu nu, nu are rost sa dai in partea aia deoarece nu lesina sau stiu eu ce ai auzit tu is facute de profesionisti antrenati,mai bine dai in maxilar,fix sub obraz la marginea aia,doare de te pisi pe tine si crede-ma merita sa dai acolo, mai poti incerca la ficat, coaste si la picioare sus sau in tibie, ar trebui sa ti garda sus tot timpul ca la box si sa te protejezi in tot timpul, si invata sa-ti folosesti si picioarele.