anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU. Am auzit ca id-ul lui MIley Cyrus este: miley_hannah18
E adevarat? As dori sa imi raspundeti la cel mai folositor raspuns fundita **

Răspuns Câştigător
| DroGuleTz a răspuns:

Buna Cristina
pai eu nu cred ca este id ei dar am si eu un id am vazut-o p web :X si e chiar ea miley_cyrus_curly am si p al seleney gomez big grin selena_gomez_wonder si a lu demy :d demi_lovato_lovely uite sper sa vb cu ele happy bine fundita?:dpuppy dog eyes

8 răspunsuri:
| sceptic a răspuns:

Imi primul rand; nu cred ca 'o vedeta' si-ar face un astfel de id, id-ul asta sigur e facut de o pustoaica care abia are voie o ora pe net si nu are ce fac, si-n al doilea rand numele ei nu e MILEY HANNAH, e absurd sa-si combine numele real, cu numele 'de scena' happy

| bibyyy143 a răspuns:

Nu nu cred ca este aidiul ei. pentru ca chiar mai devreme am citit un interviu cu ea in care spunea ca s-a saturat de hannah montana si ca daca ar putea ara arde peruca...deci nu cred daca isi facea un aidiu nu sil facea cu numele de "hannah" pa funda te roog...

| IIIx333III a răspuns:

Buna.

Id lui Miley este mylezz_c.yrus

Nu mai crede alte id care nu au nici o legatura cu ea, ea este o fata serioasa, cu un id serios cu tenta de traznit.

Iar, daca vrei si @deget.net : este www.MileyCyrusMee.deget.net

| Lala20 a răspuns:

Nu. Nu e adevarat. Ma mir ca inca credeti tampenii de astea ca actorii si-ar lasa ID-urile publice.

| VanillaChocolatte a răspuns:

Nu este adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred pentru ca multe fete sunt pasionate de aceasta Hannah Montana.Ai putea sa iti iei teapa si sa vorbesti cu o pustoaica de 10 ani care se uita la desene.

| ButterflyMiley a răspuns:

ID lui Miley este mileycyrus_pink40@yahoo.com happy.

| claudiasympa a răspuns:

Denisuk sall as dori sa vb p mess ia id meu dya_plush plzzzz

Întrebări similare