| PuiLaGratar a întrebat:

Am auzit de acest site si sper sa ma ajute.Am 16 si nici macar nu am imbratisat o fata vreodata.Ma simt asa de singur..Am fost extrem de timid de mic si foarte batjocorit, mai ales in clasele 5-8.Am fost invatat sa nu creez niciun tip de scandal,daca se lua cineva de mine trebuia sa ma duc la diriginte, si dirigintele nu putea face nimic.De cand am inceput a 9-a speram ca o sa se schimbe ceva, dar cam la fel este.Singura diferenta este ca in 5-8 eram batjocorit iar in liceu nu sunt deloc bagat in seama...Si uite asa am ajuns intr-a 10-a, un ratat social.Mama nu ma lasa deloc sa ies afara sau cu prietenii undeva,zice ca ii e frica sa nu patesc ceva,sa nu-mi puna ceva in bautura.O intelegeam daca eram fata,dar nu sunt fata, sunt baiat.Nici macar afara in fata blocului nu ma lasa.De cand ma stiu ieseam doar in vacanta de vara, 3 luni pe an,toamna era scoala, iarna era frig si zicea ca sa nu racesc.DE 4 ANI N-AM MAI IEȘIT DIN CASA,imi e si rusine cand ma privesc in oglinda,simt ca toata lumea ma evita, intr-a 9-a ma invitau colegii ba la un film,ba la un suc, mama nu ma lasa deloc.Se comporta cum se comporta cu o fata,si nu-mi place deloc, dar n-am ce sa-i fac.Ma simt un ratat social, ca traiesc degeaba.Am zis sa-i mai dau o sansa sortii, dar vad ca nu ma ajuta deloc.Ce sa fac? Sunt disperat.DAU FUNDĂ!

3 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

Răspuns utilizator avertizat
| Coloringthevoid a răspuns:

Nu cred ca faza cu imbratisatul fetei e problema aici.Incearca sa-i dovedesti mamei tale ca esti destul de responsabil incat sa te descurci singur.Lucrurile o sa se schimbe cand o sa iesi din liceu.Iti garantez asta happy