| DeniiMT a întrebat:

Am avut aseara o mica disputa cu o prietena de a mea prin mesaje. In ultimul mesaj al ei a zis ca o sa ia o supradoza de paracetamol combinat cu clor, soda caustica, s.a. deoarece "viata mea nu are sens". Desigur ca i-am trimis inca vreo 50 de mesaje in care i-am spus sa nu faca vreo tampenie. A mai avut pana acum inca 5 tentative de sinucidere. Azi am sunat-o, am mers la ea acasa si nu mi-a deschis. Parintii ei sunt plecati la mare si nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma, sunt disperata. Nu stiu la cine sa sun, imi e teama sa nu fi facut tampenia asta. Credeti ca daca cumva (ipotetic vorbind) a luat porcariile alea, poate muri? Rog seriozitate maxima, nu e de gluma cu asa ceva!

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

Daca s-a sinucis nu e vina ta. Ai incercat sa o ajuti. Poti suna la politie, daca spargi tu usa si o gasesti moarta, ai incurcat-o.

| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

★Zici ca a mai avut tentative de sinucidere?
★Asta nu e okay...
★Asa cum s-a mai zis, imi pare rau sa spun asta dar daca a luat toate chestiile alea atunci sigur e moarta deja.

★Oricum, stai fara grija, eu unul nu cred ca este atat de proasta incat sa faca asta, nu? Poate se distreaza pe seama ta, vrea sa vada daca iti pasa sau nu de ea...

★Nu stiu ce sa zic, dupa acele 50 de mesaje, ar fi putut macar sa-ti deschida usa.

★In locul tau stii ce as face?
As merge la ea acasa inca odata. As bate la usa ca disperatul pana ar deschide.

★Cine stie? Poate ca atunci cand ai batut la usa dormea? Se poate si asta... *Sau pur si simplu nu a vrut sa-ti deschida*

★Roaga o prietena foarte buna de-a voastra sa o sune, poate chiar si parintii ei daca ai numarul lor.
*De ce?* Pai nu e de glumit cu asa ceva. Lor le-ar raspunde la sigur. Poate ca e foarte suparata pe tine.

★Daca nu le raspunde nici lor atunci e grav... Eu unul zic ca nu vrea sa-ti raspunda tie. Incearca sa vorbesti cu o prietena comuna. Poate o sa te ajute, poate ei o sa-i deschida usa.
Daca nu atunci suna-i parintii.
Nu se stie ce prostie a facut *daca a facut*Este singura acasa si a mai avut tentative de sinucidere.

Succes! ✌ Sper sa fie bine...

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Suna-i pe parintii ei, ce motiv a determinat-o sa vrea sa faca un astfel de gest
Desigur aceste substante sunt ft toxice
Cand zice ca mai vrea sa se sinucida sa ii spui cam asa DE-AI ȘTI CÂȚI COPII BOLNAVI DE CANCER ȘI LEUCEMIE AR VREA SĂ TRĂIASCĂ IAR TU VREI SĂ RENUNȚI LA CEL MAI DE PREȚ LUCRU PE CARE UN OM ÎL ARE : VIAȚA! EU ZIS SĂ TE MAI GÂNDEȘTI! ORICE PROBLEMĂ AI AVEA O PUTEM REZOLVA ÎMPREUNĂ CA PRIETENII! MOARTEA NU ESTE O SOLUȚIE!

| DeniiMT explică (pentru AndreeaAndreutza48):

Multumesc si tie, si tuturor celor care s-au implicat si si-au luat putin din timpul lor ca sa raspunda la intrebarea mea! Am luat in considerare toate raspunsurile voastre. Parintii mei au sunat imediat la salvare iar prietena mea a fost transportata de urgenta la spital. Si-a revenit partial, i s-au facut spalaturi stomacale, si dupa ce se va insanatosi complet va incepe o terapie intensiva la o clinica de psihiatrie-pediatrie. Ma rog, e complicat. Si se pare ca ea e foarte suparata pe mine pentru ca am salvat-o si a spus ca nu ma va ierta niciodata. Eu sunt convinsa ca ceea ce a zis, a fost o reactie la nervi, doar ca eu nu concep asa ceva. Daca intr-adevar iubesti o persoana, incerci sa faci sa fie bine, sa o ajuti. Vreau sa va zic, in caz ca aveti prieteni depresivi la fel ca prietena mea, sa nu-i lasati niciodata sa faca asa ceva. Nu numai ca o sa ajunga in iad, dar mai mult ca sigur va rani oamenii dragi din jurul lor. Viata e frumoasa si chiar daca e grea merita traita! Va multumesc tuturor inca odata pentru sprijinul acordat. O seara frumoasa sa aveti!

| ElenaIsabella02 a răspuns:

S ar putea intampla ceva foarte grav, soda caustica este foarte periculoasa pentru corpul uman.Ar trebui sa le zici parintilor tai ce se inatmpla si poate isi vor da ei seama, sau unor prieteni

| Domnuleeeeu a răspuns:

Daca chiar a luat alea clar acum e moarta,nu ma judeca, eu ti-am zis-o in fata, soda caustica si clorul au terminat-o daca chiar le-a baut, eu zic sa le zici parintilor, sau daca nu vrei ca ei sa afle mergi la ea acasa si strig-o pana raspunde..asta daca inca mai poate raspunde.

Întrebări similare