| anonimul0826 a întrebat:

am avut azi un konflikt minor cu un coleg si mam cam luat la cerarta cu el a durat cam 2 minute eram la informatika eu stateam la calculator si vine el si imi miska tastatura si imi dadea peste maini si vb cu o prietena mam facut si de ras pentru ca el a skris niste prosti si a dat enter si i-am tras una peste maini mi-a dat si el una si peurma i-am tras una peste fata si mi-a dat doi pumni in umar si unul in spate si ma si drakuit si tot felul de kuvinte urata si-a facut misto si de fratele meu ce credeti merita sai ard o bataie eu sunt a 10 si mam mai certat cu el si in a 9 voi ke ziceti merita sal ard sa nu mai k0menteze sai trag o bataie sa raspunda la intrebare doar cei care au mai trecut prin conflicte de genu asta funda la kine imi da c el mai bun sfat

2 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Aceste altercatii nu sunt bune, mai ales in incinta scolii. Daca baiatul este genul care-si cauta victime pentru a se da mare, poti sa-i aplici o,, corectie,, in afara scolii.Altfel vei ramane victima lui.Si,dragul meu, corecteaza-ti scrisul, altfel nu vei duce la capatterminarea acestui profil.

| iAMVi a răspuns:

Daca poti eu zic sa-l crapi ce mai asteptiwinking