| CRNMIHAI a întrebat:

Salut TPU, Am avut o relatie acum 2 saptamani, faza i ca pe acea persoana am pus foarte mult suflet si sufar din cauza asta, ea m-a parasit pentru altul cu mai multe dezavantaje decat mine sa zic asa, faza i ca nu stiu cum sa fac so uit si sa nu mai sufar atat pentru ca tineam la fata aceia, so zis ca acela se lauda ca mi-a furat gagica (ar trebui sa-l pun la respect)

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Sa il pui la respect inseamna ca tot el a castigat in fata ta stiind ca te-a atins in zona sensibila, faptul ca ai pierut o fata care te-a lasat pentru altul e un castig, esti scutit de timp pierdut si un partener infidel, uiti de ea, nu o mai urmaresti pe social media si iti vezi de viata.

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Incearca sa revii la ritmul tau dinainte, sa iti vezi de rutina zilnica si in acest fel vei incepe treptat treptat sa te vindeci.Stiu ca e greu, dar nu imposibil. Take care!

| StoicAnalysis a răspuns:

Practic ti-a "furat" o persoana care ti-ar fi facut mai mult rau pe termen lung daca mai stateai cu ea. Eu as spune ca chiar din contra. Te-a scapat de o problema, ba chiar ti-a facut o favoare. Ar trebui sa-i dai omului de o bere ca a luat el paguba de la tine laughing