Da, poti sa mai incerci sa vorbesti cu ea daca simti ca ar putea sa se intoarca la tine. Daca tu spui ca sunteti despartiti din cauza ta este posibil ca acea problema sa-i fi produs dureri adanci din cauza carora din vrea sa reia relatia.
Sincer...Daca incerci sa-i desparti e de rau, fa-o pe ea sa te iubeasca inapoi, nu o obliga, si afla ce ai facut ca sa poti repara, altfel nu prea ai sanse.
Pai asta vreau mai
Sa ii fac o surpriza
Si v-am cerut idei
Eu sunt de acord cu tine, cred ca te mai place, dar ea incearca acum sa aiba demnitate fiindca te-ai despartit de ea. Eu zic sa ii spui tot ce simti, dar intr-un fel sa pari si indiferent ca ea sa vda ce pierde. Vezi joi cand vine sa faci in asa fel incat sa arati foarte bine, vezi poate ii placea o camasa de a ta ia-o si nu stiu i-ai un trandafir rosu, nu ii lua un buchet de flori. Daca nu accepta si numai nu vrea sa fie cu tine da-i trandafirul inainte sa plece si spune-i sa-l pastreze macar si sa-si aminteasca mereu de tine cand il vede. Sau in fine fa-i o faza de genu mai sentimentala . Sau cupara-i un cadou, dar sa fie simbolic, ceva ce va leaga.