Dacă îl iubește pe el și ți-a spus in față nu ai ce sa mai faci ia îl iubește pe el sfat frățește din suflet și inima las-o sa fie fericita chiar regret și îmi pare rău pentru tine frățiorul meu dar la ales pe el trebuie Sao lași sa fie Fericită știu te doare nu poți defini știu cum este nu poți defini durerea te doare sufletul inima dar fericirea ei? Te-ai gândit la asta? Macara o singura data nu fi ca mine egoist las-o să fie fericita cu Adevărată dacă o iubește cu Adevărată din tot sufletul tău și inima ta da cu Adevărată o lași sa fie fericita o lași sași trăiască viața nu spun sa renunți nu renunț nu ai de ce stai in spatele ei ai grija de nu pățească ceva intereseze dacă este bine are ceva pe suflet pe inima cum este cum se simte vezi dacă are probleme stai in spatele ei știu ca doare da nu ai ce poți face chiar nu ai ați trebuie un miracol sa revină la tine așteptata nu renunț timpul a-și va spune cuvântul prima iubire singura iubire Adevărată sufle inima memorie
Ca sfat îți zic sa nu te pui într-o relație cu cineva pentru a uita alta persoana.
misauratcuviata întreabă: