| Gabriel1223 a întrebat:

Am cateva probeme...
La începutul verii mai exact pe 2 iunie am diagnosticat cu diabet zaharat tip 1 După asta m-am reapuca de un joc numit IMVU Inc. Aveam un cont de fată făcut la caterinca în urma cu un an și am zis intru pe el. După asta un băiat a crezut că sunt fată... Si m-a intrebat dacă stau cu el în pose (pentru cei care nu joaca imuv pose=loc de sărutat) si eu al fost de acord... În această perioadă am întâlnit mulți băieți. Am fost în relații cu unii băieți. Chiar am devenit depresiv din cauza asta.La început credeam că sunt gay, dar acum o lună, pe la începutul lui August i-am spus unei fete ca de fapt sunt băiat. Aceea fata m-a înțeles și a crezut că sunt gay. Ceea ce ma convins și pe mine. Dar acum două săptămâni am început să o plac... I-am spus iar ea era ceva gen "rolling on the floor))" si eu mă simțeam prost. Vorbim pe skype, la telefon, pe wapp. dat încă nu știu dacă mă place.
Întrebările mele sunt.
1. Depresia a apărut din cauza bolii mele?
2. Sunt gay sau bisexual
3. Cum aflu daca ma place aceea fată?
Dau funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Da,cel mai probabil.
2. Daca iti imaginezi ca saruti baieti si iti place, cam esti gay. Daca iti imaginezi ca saruti baiati si fete, cam esti bisexual.
3.Iti dai seama dupa cum iti vorbeste.

1 răspuns:
| RainmakerX a răspuns:

1. Da, este probabil. Nasa mea are aceasta boala de cand se stie si totusi merge in excursii, se distreaza deci cu mici exceptii te poti bucura de viata asemenea oricarui om atata timp cat esti echilibrat.

2.Si eu am avut conturi de fete pe metin. Ce e gresit in asta? Iteme gratis wtf laughing

Uita-te la poze cu baieti. Daca vrei sa-i saruti atunci da, esti bisexual. *ai spus deja ca placi acea fata *

3. Vorbeste mai mult cu ea, alfa ce ii place si vezi daca aveti pasiuni comune.