| Mellie00 a întrebat:

Am constatat ca de vara trecută un băiat din cartierul meu CRED ca mă place. Am observat ca de fiecare data când treceam pe lângă el se uita la mine. Bine nu am acordat prea multă importantă acestui aspect. Am observat si ca încerca într-un fel sa ne întâlnim cât mai des. De exemplu eu daca o luam pe un drum el o lua pe un alt drum care se întâlnea cu drumul pe care mergeam eu. Am mai văzut si ca vorbea foarte tare când era prin preajma mea (poate ca sa îl observ). Acum 3-4 saptamâni am făcut cunoștință cu el fata in fata. M-a întrebat unde stau si mi-a cerut numărul de telefon. Ps: eu nu sunt sigura ca mă place pentru ca el are 15 si eu am 12 (dar arat cam de 13-14) si sper doar ca nu are alte intentii... Voi credeți ca mă place? Dau funda si voturi!

Răspuns Câştigător
| Gabrielaaaa a răspuns:

Daca de fiecare data se uita la tine cand treci, asta inseamna ca il interesezi si face tot posibilul ca sa te vada, cum ai spus tu si cand treci pe acolo vbea ma tare poate ca sa te impresioneze intr-un fel sau sa-ti capteze atentie.Si cand ati mai facut si cunostinta iar, dupa ti-a cerut si numarul de telefon si te-a intrebat unde stai, asta pentru ca il interesezi si vrea sa stie mai multe despre tine.Clar te palce! Dar trebuie sa ai grija cu el, pentru ca este mai mare si poate avea alte intentii cum ai spus tu.Deci mai bine inainte sa fiti prieteni ''iubiti'' mai bine va cunoasteti, vorbiti iti dai seama ce fel de baiat e si apoi vezi ce faci! Bafta!

1 răspuns:
| Eille2EtcnupD a răspuns:

Mda