anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am crescut, am 16 ani si sunt cam abătut. Adica, in afara de familia mea, nu prea am pe nimeni. Tin foarte mult la familia mea si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si le sunt foarte recunoscator parintilor mei pentru ca ma cresc si ma iubesc. Stiu sa pretuiesc ce am, dar uneori mi-as dori sa fiu si eu ca ceilalti copii de varsta mea. Sa am prieteni pe care ma pot baza, sa am o prietena, de multe ori vad fete care imi plac si stau cu baietii care sunt infumurati si se rup in figuri, dar ei sunt vai de mama lor. Sunt niste tarani, vorbesc numai despre bataie si despre cine este smecher. Eu nu ii suport, dar nu am probleme cu ei, sunt un baiat normal, nu imi petrec toata ziua la calculator sau sa fiu timid sau urat sau nu stiu ce. Doar ca nu reusesc eu sa-i dau de cap. Ma gandesc foarte mult la viitor si la lucruri care nu o sa mi se intample niciodata, as spune eu. Stiu ca nu foarte multi o sa-mi raspunda la asta, dar macar m-am mai descarcat putin si daca mi-ati spune ce sa fac cativa dintre voi, niste raspunsuri serioase, v-as fie foarte recunoscator, va multumesc celor care au citit!

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Fii in continuare asa, nu pierzi nimic. Ai un caracter dragut si cei ce vor veni in viata ta pe viitor vor avea un om super alaturi. Vine si vremea ta

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Apuca-te de scris. Foarte util la varsta ta. Terapeutic chiar. Gaseste ceva de facut gen sport. Si nu iti fa griji, ce-i al tau e pus deoparte.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Toate vor veni la timpul lor.

Vorbeste cu persoane care ti se par mai altfel, baieti ca tine dar sa ai grija cu cine vorbesti sa nu dai de un anturaj dubios cu baieti din aia care fumeaza, beau alcool se tatueaza, fura sau injura pe la coltul strazii.
Vorbesti cu ei prietenos si astea.

La 16 ani ai timp sa gasesti o fata pe placul tau care sa te placa pentru cum esti tu ca persoana dar daca vrei sa gasesti pe cineva trebuie sa faci si tu primele miscari,sa iti explic.
Cand vezi tu o fata de care iti place si astea du-te si vorbeste cu ea,fa-i complimente,vorbeste-i frumos,spune-i ca e frumoasa ca arata bine si astea,vorbeste-i asa despre tine ascult-o si tu si gasesti lucruri in comun dupa ce va cunoaste-ti mai bine asa invit-o la un fel de intalnire la un suc ca sa te simti bine sa o impresionezi si astea, mai spune cate o gluma, zambeste, fii vesel, unor fete le plac baietii cu simtul umorului dar trebuie sa ai grija si ce ii spui sa nu-i spui lucruri legate de scoala de teme si de astea sau de alte lucruri care ii plictisesc pe altii fa astea si iti va iesi dar trebuie sa ai incredere in tine si curaj.

Toate cele bune.