Salut. Imi place povestea sincer, m-a facut sa zambesc...Eu zic ca merita, adica daca amandoi sunteti fericiti, si stiu o chestie, in relatiile de la departare e cea mai mare iubire, iubire adevarata pentru ca stii ca iti e dor de acea persoana si chiar tii la ea si o iubesti. sunt si persoane care sunt diferite.dar daca o iubesti, de ce nu? Stii "Poate ca distanta separa un sarut au o imbratisare dar nu si un sentiment, inaltimea, kg sau distanta sunt doar numere." As vrea si eu id-ul tau sa vorbim, asta daca vrei sau imi dai tu add : kidu_dany15. Vreau sa vorbim mai multe.
Hei, am citit ceea ce ai scris si pur si simplu am ramas asa daca tu simti cu adevarat ceva pentru ea atunci trebuie s-o astepti nu doar 4 ani ci si 10 ani daca trebuie, pentru ca din ceea ce ai scris, ea te iubeste extrem de mult, daca cuvintele pe care le'ai scris sunt spuse de ea, eu ca fata o inteleg foarte bine si stiu ce inseamna sa fii indragostita cu adevarat, daca tu spui ca a fost mereu sincera cu tine atunci te iubeste, crede'ma ca merita sa faci orice sacrificiu, dar nu trebuie sa o faci sa sufere pentru ca, ca oricare alta persoana are o inima, si nimeni nu merita sa sufere, e cel mai groaznic sentiment, cum a spus si kadze, poate ca distanta separa un sarut sau o imbratisare dar nu si un sentiment, daca ea te iubeste cu adevarat, si tu faci la fel, atunci va garantez ca o sa fiti fericiti, si ea iti va da fericirea de care tu ai nevoie, atata timp cat aveti incredere reciproca, e o poveste frumoasa, si eu sunt sigura ca o sa va intalniti si o sa vi se indeplineasca visele doar asteapt-o nu fii ca ceilalti, ca iubirea adevarata chiar exista, success iti doresc