| BitKode a întrebat:

Am fost cu o fata, o colega de clasa. Ieri am iesit in oras cu mai multi colegi si noi baietii am baut laughing si am spus acestei fete cat de mult tin la ea si o iubesc, sad si acum ea nu vrea sa mai auda de mine crying A spus ca putem sa ramanem doar amici sad si acum nu stiu ce sa mai fac. Cred ca am mai facut ceva de care nu imi amintesc, si nu vrea sa imi spuna... sad Mi-am cerut scuze de 100 de ori, i-am luat flori dar pentru toate astea a spus sa ramanem doar amici. A spus ca intre noi iubire mai e doar 1 % si eu i-am spus ca speranta moare ultima. A zis ca speranta e la reanimare crying si eu nu mai stiu ce sa fac. O iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac sa o recuceresc sad Pe oricare prieten comun as intreba ce face imi zice ca nu poate sa imi spuna pentru ca o sa se supere. La mesaje imi mai raspunde. dar nu mereu crying Ce sa fac ca eu inca o iubesc mult!

Răspuns Câştigător
| EU19 a răspuns:

Pai clar nu trebuie sa mai insisti.Din ce zici tu eu concluzionez ca o supara insitenta ta.Sau poate ca vrea mai multa atentielaughing.Nu cred ca exista barbat care sa inteleaga femeiahappy. Incerca sa-i dai senzatia ca ai renuntat la ea.Ori ar incerca ea sa dea de tine, ori n-ar zice nimic, iar tu ai sti exact cum sta treaba.

1 răspuns:
| Atat_Bia_Shi_1992 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa o iei incet...mai intai calmeaza-te! ....incearca sa o intrebi daca atunci cand ai baut ai facut ceva ce a suparat-o