| Alin2010nnn a întrebat:

Am fost cu un proiect cu scoala in vienna si am cunoscut o fata din letonia de care m-am indragostit.Si i-am spus ca o plac chiar in ultima noapte(TIPIC) deoarece credeam ca nu ma place etc. am aflat ca ma place si noaptea aceea mi-o voi aminti mereu.Acum suntem impreuna, numai ca ea este la 2500 km distanta si e imposibil sa intretii o relatie la aceasta distanta.La vara va veni in Romania, dar nu poate veni in fiecare vara si nici eu nu pot pleca in Letonia..Si ne-am hotarat sa tinem legatura pana vine ea la vara in Romania pentru o saptamana, iar apoi sa incetam sa mai vorbim deoarece din cauza distantei ne vom rani reciproc deci este mai bine asa.Intrebarea mea este:cum voi putea sa trec peste dorul pe care il voi avea datorat lipsei ei? Incerc sa conving si sa dau impresia ca sunt un tip insensibil.dar sunt mai sensibil deca mi-as dori. Eventual, daca ati avut o situatie similara, as dori sa imi spuneti cum ati trecut peste.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Rusu70 a răspuns:

În niciun caz sa nu te apuci de fumat etc. Încearcă să te îndrăgostești de altcineva. Eu aveam 17 când m-am îndrăgostit de un băiat de 19 el avea un frate de 18 și cât timp stăteam cu Ionut ( cel de 19) parca ma plictiseam. După un timp am realizat ca am mai multe în comun cu fratele lui. Dar nu puteam sa fiu cu el, chiar dacă asta îmi doream cel mai mult pe lumea asta. După un timp începusem să mă cinstesc doar la el, îl visam, îi urmaream Facebook.ul și plângeam când vedeam ca alta vorbește cu el. După am constatat ca un băiat se uita la mine., se baga în seamă, și am început să petrec timpul cu el. Și m-am îndrăgostit... Și atunci am constata ca nu îmi plăcea de celalalt, fusese o simplă simpatie. Funda?

| Alin2010nnn explică (pentru Rusu70):

Multumesc foarte mult :*. Voi incerca sa gasesc alte persoane, bineinteles, asta nu inseamna ca voi uita vreodata ce s-a petrecut.Si de fumat nu am de gand sa ma apuc..adica am 15 ani... nu am suferit atat de mult incat sa fac astfel de compromisuri.Multumesc inca odata :*

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi... eu ți-am mai spus odată cum.winking
Ideea e că oricum, timpul și viața te ajută să uiți (nu, nu totul, ci doar durerea).
Oricum, vezi că prima dată te-ai înșelat și vă veți mai vedea, cel puțin o dată? Așadar... mai ar putea fi speranțe. De ce nu ești mai optimist?

| xAlessia a răspuns:

Buna, pai cum ai spus si tu distanța este problema. In căzut tău. Distanța te va ajuta oarecum in sensul Ca te va face sa îți revii de fapt sa te distanțezi (răcești ) mai pe romanești sa o uiți ..pentru ca e foarte greu sa ții o relație la distanța ..stai liniștit la început va fi greu dar apoi te vei obișnui cu ideea.