| fototgv1 a întrebat:

..
Am impresia ca iubita mea ma înșeală si vreau sa gasesc pe cineva care are un cont fake de băiat sau secundar de Instagram sa vorbesc cu ea de pe el dar sa aibă postări ceva mai vechi ca sa nu se prindă... Ceva sugestii in legătura cu depistarea situației? Facem aproape 2 ani si parca imi ascunde ceva..

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MGEORGESCU a răspuns:

Buna! N-ar fi mai simplu s-o iei asa discret, si sa vezi ce-ti ascunde daca tot ai dubii? Daca stii cum s-o iei o faci sa vorbeasca fara sa isi dea seama, sau eventual observi din gesturi daca intr-adevar ascunde ceva. Incercand sa o tragi de limba de pe alte conturi s-ar putea sa iti faci mai mult rau decat bine...sunt de parere ca ar trebui totusi sa vorbesti cu ea deschis. Ai putea sa o intrebi daca e bine, cum vede lucurile intre voi, e multumita de tine, are lipsuri de vreun fel, sufera de ceva, etc, si poate reusesti sa afli ce anume iti ascunde, poate ca nu te inseala neaparat. Dar asta nu se stie niciodata, tu cunosti mai bine situatia dintre voi... Bafta!

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ce vrei sa depistezi? Vrei sa vezi dacă te Înșeală (asta nu ai cum sa vezi cu un alt cont pentru ca dacă are pe cineva crezi ca ii spune unui necunoscut?) sau sa vezi dacă e dispusă sa vorbească cu alți băieți?

| RAY a răspuns:

E asa greu sa creezi un cont fals de Facebook? Instagram?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu vrei sa vezi daca te inseala sau vrei sa vezi cu cati te poate insela?

| FaraNumePls a răspuns:

S A plictisit de tine, balta mai are pești