| the1campion a întrebat:

Salut TPU,am in clasa cativa golani care mai mereu se iau de mine fara motiv, ma jignesc si cateodata ma iau la bataie ce as putea sa fac in privinta asta sa scap de ei?

4 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai

| EmmyRock a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. Am vorbit cu mama si ea spunea : " Nu-i baga in seama", dar nici nu-i bagam in seama se luau fara motiv de mine! Eu zic sa te duci la diriginta sau la director. Dar sincer n-o sa faca nimic. Cum ti-am mai spus am trecut si eu prin asta si e trist. Pt ca sunt foarte multe cazuri din astea in Romania si nu face nimeni absolut nimic! Au fost si omorati unii in bataie in scoli si tot nu le-a facut nimic. Vreau sa spun ca in cazu meu nu a facut nimeni nimic pur simplu s-a potolit idiotu' ala. Cred ca s-a plictisit si si-a schimbat victima.laughing asa fac astia de obicei. Poate o sa-si schimbe victima, adica pe tine cand o sa se plictiseasca pentru ca sincer nu cred ca cineva o sa i-a vreo atitudine.

| Hazer a răspuns:

Adunati gasca, mergeti peste ei si le da-ti smecta!
Daca nu va stiti bate, luati cu voi niste cutite, nu sa le folositi, doar pentru intimidate ( intimidare ).
Bafta.

| LikeeMusiiic a răspuns:

Nu-i baga in seama, si vb cu cineva matur(parinti, rude, profesorii), vezi si parerea lor, sigur vor gasi o solutie, bafta!; X