| DarkDV a întrebat:

Am in clasa o fara de care imi place ff mult da nu stiu ce simte ea pentru mine...
ne imapcam foarte bine si nu ne-am certat niciodata.ne spunem tot unul celuilalt si cand ea are ocazia ..se apropie de mine destul de mult sau ma ia de mana ...nush ce sa cred.

5 răspunsuri:
| Kristina_Andreea_1997 a răspuns:

Ok, e clar ca te place si a observat ca si tu o placi, dar in zilele astea, nu prea sunt baietii care sa ceara 'prietenia' astept sa faca altcineva asta pentru ei, e randul tau sa ii ceri sa fiti iubiti.

| DarkDV explică (pentru Kristina_Andreea_1997):

Mersi pentru raspuns. aseara vbisem cu ea si mi-a spus ca daca as fi intrebato daca ar vrea sa fie iubita mea ..ar fi zis nu ...pentru ca se lasa mai greu si pentru ca vre sa fie convinsa de cea ce simt pentru ea. thx big grin

Cristina sa te mai intreb ceva ...eu vb ff mult k fata aceea si seara pe mess si la scoala etc i-am si zis ca o iubesc.da uneori cand mai e prileju imi spune ca nu vom putea fi niciodata impreuna...iar eu ii zic k sunt optimit si ca speranta moare ultima.E BINE CE FAC?( fata are 15 ani si a fost cu unu de 23 inainte iar eu am tot 15 ani)

| Kristina_Andreea_1997 a răspuns:

E normal ca ea sa se lase mai greu, dar daca a fost cu unu' de 23 eh... Nu stiu ce sa cred, dar e clar ca siei ii place de tine, macar putin. Incearca sa ii iei un cadou, ceva micut daca vrea sa fie convinsa de ce simti pentru ea(Cand e ziua ei?). Sau, poti sa o ignori sa vezi cum reactioneaza. Cu placerewinking

Mersi.am incercat chestia cu ingnorarea si suparare ...si pe mess sia cerut scuze pentru ziua respectiva mersi ff mult