La varsta voastra nu stiu daca "iubire" este termenul potrivit pentru descrierea sentimentelor pe care le aveti. Poate ca unii din voi iubiti cu adevarat, dar altii poate doar plac. Probabil ea te place, dar la fel il place si pe el. Si poate ca ori nu stie pe care dintre voi sa-l aleaga, ori nu vrea sa aleaga intre voi doi, ca i se pare normal sa umble cu amandoi. Eu zic sa vezi daca tine legatura in continuare cu fostul ei prieten si sa nu te invinovatesti ca i-ai spus sa uite ca o iubesti. Fetele se dau in vant dupa baietii directi, dupa baietii cu atitudine, dupa baietii "rai", care fac fite in general. De unde stiu? Pai si eu sunt fata, si tot asta prefer. Si am surori si prietene care prefera tot asta. Si tu, la randul tau, cred ca preferi fetele "rele". Dupa ce povestesti aici se vede clar ca in ciuda faptului ca ti-a facut "figuri", tot pe ea o vrei. E un fel de provocare pentru tine. La fel si pentru ea baietii rai sunt o provocare, asa ca poarta-te si tu cu ea exact la fel cum se poarta ea cu tine. BAFTA!
anonim_4396 întreabă: