| Catalin_Gabriel_1998_kVdq a întrebat:

Am luat un 3 la fizica și nu știu cum sa ii spun mamei. Sunt la filo și știu ca fizica nu prea contează dar chiar nu știu cum sa ii zic de acea nota! Va rog sa ma ajutați.

Răspuns Apreciat de Editori
| ANAHsneaman a răspuns:

Fii calm nu e un capăt de lume. Spune-i direct și gata. Nici eu nu am fost as la fizica, de fapt o uram, iar mama a terminat facultatea de fizica. Deci... laughing ironia sortii. Oricum o nota nu te reflecta, iar părinții ar trebui sa nu fie asa de aspri în legătură cu notele. Asta e, unii nu au nici o tangenta cu disciplina respectiva, însă o studiază pentru cunoștință generala.
Deci, spune-i tu direct, e mai bine sa afle de la tine decât de la vreo ședința.
Numai bine!?

4 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Pur și simplu ii spui. O sa se supere și o sa ii treacă. Pe viitor încearcă sa iei note mai bune

| Andreeush a răspuns:

Nu ar trebui să îți faci atâtea griji.
Spune-i de această notă, nu e sfârșitul lumii, oricui i se poate întâmpla să ia o notă rea. Important e să te străduiești să îndrepți nota.

| Theo94 a răspuns:

Te-a ascultat?
Daca ti-a dat lucrare, fa-l opt. laughing laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii si tu.
Mama tii minte ziua aia, intr-o marti, cand am stat toata ziua la calculator si pe telefon pana m-am culcat? ei, trebuia sa invat la chimie ca ne asculta, dar eu fiind mai pe la capatu catalogului, am zis ca mai scap o saptamana, si nu am invatat.
AM LUAT 3.