Eu cred ca ar trebui sa mai astepti putin sa vezi cum decurg lucrurile cu prietenul tau, sa vezi daca se comporta l fel apoi sa iei o decizie.pentru ca dragoste cu sila nu se poate.iar daca nu mai merge relatia cu iubitul tau probabil ai putea sai dai o sansa prietenului tau cel mai bun.:*
Eu cred ca prietenul tau tine la tine din moment ce ati stat ata de mult timp impreuna! si chestia cu prietenul cel mai bun...la fel s-a intamplat si la mine! Corect ar fi sa faci ceea ce iti spune inima! daca tu consideri ca il iubesti pe prietenul tau f mult si chiar daca se poarta asa si el te iubeste as zice sa ramai cu el pentru ca stii cum se spune:.nu lasa vrabia din mana pe cioara de pe gard"! insa exista,, riscul" ca langa prietenul tau cel mai bun sa te simti mai bine! App: nu ai mentionat daca si tie iti place de prietenul tau cel mai bun! Acestea sunt doar sfaturi! Tu sa faci asa cum te indruma inima! Mult succes:*
Pai daca nu se mai comporta la fel de bine ca la inceput lasa-l, ca se pare ca s-a cam saturat d relatia asta.Cel mai bine ar fi sa incerci ceva nou cu amicul tau daca se comporta frumos cu tine si va intelegeti.
A fost foarte greu sa decid cui sa ii dau funda.toate raspunsurile sunt foarte bune...Multumesc pentru ajutor.o sa incerc sa iau de la fiecare sfat cate ceva.si sa vac cum o sa fie in continuare.Pana la urma daca nu risti nu castigi