Asteapta pana la 18-19 ani. Intre 14-18 ani corpul e in schimbare, majoritatea adolescentilor se simt rusinati de corpul lor. Gaseste-ti pasiuni, concentreaza-te pe ele, fii buna la ceva, vei vedea mai tarziu.
Trebuie sa fii sigura de asta pentru ca au fost multe cazuri in care oamenii au facut chiar operatie de schimbare de sex si apoi s-au razgandit, le-a parut rau. Numai un psiholog specializat iti poate spune daca merita sa faci aceasta tranzitie. Daca vrei sa fii baiat poti incepe tratamentul cu hormoni, desi banuiesc ca a inceput deja pubertatea feminina, adica ti-au crescut sanii etc.
Nu e nimic rau in a te purta baieteste dar e o diferenta intre a face asta si a fi trans
Numai tu stii daca esti trans sau nu. Ideea de a fi transgender inseamna mentalitate blocata in alt corp. Tu ai corp de fata, esti biologic fata, dar vrei sa fii baiat. Ti-ar placea oamenii sa te considere baiat? Sa vorbeasca despre tine la gen masculin?
Desi nu cunosc multe despre asta, dar stiu ca e o calatorie lunga pana a-ti da seama, ai putea fi pur si simplu mai masculina, si asta tot e ok. Investigheaza, cerceteaza, cunoaste-te pe tine si cu timpul cred ca vei afla.
Da mi-ar placea ca oameni sa ma considere baiat si sa vorbeasca despre mine la gen masculin. Singurul lucru care ma face sa ma intreb daca chiar sunt e frica ca ju cumva sa fie doar o faza si apoi sa regret. Nu aveam nici 10 ani cand mi-ar fi placut sa mi se vorbeasca la masculin.