Iti recomand ca sa nu fumezi eu personal am fumat 20 de ani si anul acesta am reusit sa ma las si eu si femeia fumam acum cei 750 de lei imi stau in buzunar.
Fa un calcul scurt numai la tine
12x30=360 trei milioane sase sute de lei arsi? pentru ce? ca prietenii... POFTIM? ei iti dau sa mananci ei te imbraca la ei dormi? Sunt cum ai spus tu niste "prieteni"
Felicitari ca te-ai lasat
nu stiu ce am avut, cateodata am faze in care nu ma pot controla dar daca-mi este prietena aproape nu am sa fumez, multumesc mult, felicitari inca odata
Nu te baza ca este sau nu este suportul moral nu poate veni intotdeauna de la altcineva bazeaza-te pe tine ai incredere in tine ca stii ce e bine sa faci si cand ai sa fii tentat sa fumezi adu-ti aminte cat de sanatosi ai plamanii si cati bani stau in buzunar ...Multa bafta in continuare
Cred eu, ca este cel mai convingator ajutor( mai convingator decat "arsul" banilor )---vezi-l!:
http://www.ecomagazin.ro/......la-tigari/
Salutare! Gandeste-te un pic: daca toti prietenii tai ar fi dependenti de alt drog (ecstasy, cocaina, marijuana, you name it!) tot ai considera ca e bine sa te apuci de acel drog doar pentru ca asa e trendy? Ti-ai lasa prietena pentru niste fum? Imi pare rau ca trebuie sa recunosc dar eu sunt fumator si nu-s deloc mandru de treaba asta. O dependenta ca toate celelalte, destul de costisitoare si al naibii de daunatoare pentru plamanu' din dotare. La 16 ani nu e greu sa te lasi purtat de valul anturajului, ponoasele incepi sa le tragi mai tarziu, cand prietenii de acum n-o sa-ti mai fie prieteni si ramai doar cu viciul. Parerea mea este sa incerci, macar sa stii cum este, dar sa nu te apuci de fumat ca-i naspa. Despre anulat stresul nu discut, tigara nu numai ca nu atenueaza stresul, ba chiar il accentueaza. Tu alegi. Sanatate!
Atnci cand nu mai poti sa te abtini, joacate pe telefon sau bagati ceva in ghura, in cazul asta ar fi bine sa iti iei un mar sau ceva la tine
Pai si la mine e la fel...numai ca eu am mai tras cam un an, dar m-am lasat, si sincer nu simt nici o atractie pentru fumat, si tot timpu ma duc cu baietii cand fumeaza.
Insa gandeste-te ca mai ai putini bani si ca iti e o foame de ai manca si un ca**t. Si asa o sa te gandesti ca decat sa fumezi mai degraba iti iei cv de mancare(Parerea mea)
Sau gandeste-te la toate cacaturile care se pot intampla daca fumezi, cum ar fi:
Cancer, tot felul de tumori, si ca daca fumezi mori mai repede
croissant întreabă: