anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutor. m-am combinat cu un baiat luni, pe 19, iar aseara ne-am intalnit. el mai era cu un 2 prieteni si am vrb, am povestit toata seara. apoi el si cu ceilalti 2 baieti s-au uitat pe tell meu sa vada ce mai am pe acolo si chestii. apoi i-am cerut si eu tell prietenului meu si nu mi l-a dat ca ziecea ca are ceva ce nu trebuie sa vad [mentionez ca telefonul nu are camera si chestii din astea, nu e performant]. apoi cand sa ne luam la revedere el doar m-a pupat, nu m-a sarutat si zieca ca nu are chef si ca zic il doare maseaua si chestii. eu ceva banuieli pentru ca intr-o seara pe mess i-am zis ca am editat o poza cu noi si el ca cica nu vreau din astea, fara "tbx" la status si poze la avatar. de atunci eu am banuieli ca e cu alta. ce sa fac? sa ma despart sau nu de el?

Răspuns Câştigător
| LoveToHate a răspuns:

Eu sunt de parere ca nu trebuie sa-i mai cauti in telefon fie el performat sau nu.Fiecare om are intimitatea lui. Poate ca in seara aceea nu s-a simtit bine.Iar,chestile alea de la avut nici mie nu-mi plac. Daca vezi ceva in neregula cu el, daca vezi ca-ti ascunde ceva.I-a atitudine! Ii spui ca te-ai saturat de el, ca nu te respecta si ca nu te merita.Un baiat trebuie sa fie dragut cu o fata.
NOROC!
Funda?:X

1 răspuns:
| nesuferit a răspuns:

Paulaaa, ii dau dreptate la ce s-a intamplat cu telefonul, nici mie nu-mi place sa-mi verifice cineva telefonul, e posibil sa am mesaje de alti baieti, care nu pot fi intelese de fete.Eu zic ca nu are rost sa te desparti de el doar pentru atat