Incearca intr-o seara cand esti foarte obosit, sa nu faci nimic, teme, televizor, calculator, pune-ti castile pe cap si da drumul la muzica preferata(chiar si aceeasi melodie) si incearca sa intelegi versurile sau cel putin asculta incontinuu vreo 2-3-4 ore... functioneaza-ma crede-ma, FUNDA?
N-am casti ))))))))
O sa incerc...
Sunt sigură că datorită stării de agitație și disconfort care te-a cuprins, nu-ți mai poți găsi nici măcar liniștea. Tu ai intrat într-un fel de panică, de teamă. Ți-e teamă că nu reușești să asimilezi în timpul rămas toate lacunele. Încearcă să te autocontrolezi, să te linistesti, să fii optimist. E posibil ca și colegii tăi să treacă, fără să-ți mărturisescă, prin stările tale, deci nu ești primul si nici singurul care se confruntă cu aceste emoții. Învață câte puțin, cu pauze dese (dacă simți că ești epuizat), găsește timp pentru relaxare, apoi reintri din nou... în acțiune. Acceptă-te așa cum esti, nimeni nu e perfect. În primul rând, fii mai îngăduitor cu tine însuți! Iar dacă știi că te-ai pregatit pentru examen, gândește pozitiv, fii dispus să oferi tot ce ai mai bun în tine când vei ajunge în sala de examene!
Dacă te vei odihni suficient și te vei destinde, vei fi în formă maximă! Succes!
PS Stai, să vezi cum este să ai de învățat și să nu ai... chef! Eu întotdeauna am fost fata care nu făcea ceva dacă nu avea chef, ah, prin ce clipe hazlii am trecut când mă luptam cu mine însămi Pe bune, învățam, nu mă "predam"... indiferenței, să las totul baltă. Am fost întotdeauna o ambițioasă!
mai asta fac si eu dar nu pot fi optimist