| July4427 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Nu ma mai inteleg bine cu mama, tata sau alta ruda. Prietenii mei nu-mi mai sunt prieteni -deci nu mai am prieteni- baiatul pe care il iubesc nu ma iubeste... Ce sa fac? Eu ma tot gandesc sa fug de acasa. Ce ziceti? Daca da, sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Diia94 a răspuns:

O da, alta drama laughing UItate la minelaughing Cea mai recenta intrebare + ca n-am prieteni. Sunt siingura cuc. Cam asa ceva straight face

Si nu fugi de acasa, apoi o sa-ti para rau te asigur. Cati ani ai?

Acum nu iti cunosc problema indeajuns ca sa-ti dau vreun sfat daca vrei sa vorbim trm u mesajwinking Daca pot te ajut cu placere.

| July4427 explică (pentru Diia94):

Am vazut. E groaznic sa nu ai pe nimeni cu care sa poti vorbi...

7 răspunsuri:
| Ingrid16V a răspuns:

Nu cred ca rezolvi nimic daca fugi de acasa sad Gandeste-te cat de ingrijorati vor fi parintii tai, rudele tale, sad Chiar daca acum ai impresia ca toti sunt impotriva ta, nu e asa... Orice ar fi, orice s-ar intampla ei sunt si vor ramane parintii tai si nu vor inceta niciodata sa nu-si faca griji pentru tine :X Tu esti tot ce au ei mai drag :X Acum treci printr-o perioada mai dificila, nu acorda prea multa atentie, nu pune la suflet chiar tot, pentru ca iti faci rau tie si nu te ajuta cu nimicsad Vei trece peste asta si vei vedea ca va fi bine. Stii vorba aceea: "Dupa ploaie vine soare" asa ca perioada asta urata se va termina si vor veni clipe frumoase. Ai grija de tine >big grin

| crazyinlove a răspuns:

Pai ia-ti un animal de casa. Iti va fi alaturi toti trecem printr-o perioada asemenea tie ...si eu am fost si era sa ma sinucid nu merita e doar pe moment...

| July4427 explică (pentru crazyinlove):

Hehe! Buna gluma! NU am voie cu animal de casa!

| Euletitia a răspuns:

Buna! Nu fugi de acasa, nu e indicat deloc. Inceraca sa depasesti acest mimnet, fa activitati care sa-ti placa, incearca sa-ti faci noi prieteni, care sa fie persoane sincere si dispuse de o prietenie dezinteresata, vorbeste cu parintii tai si inceraca sa va salvati relatia, pentru ca sunt sigura ca ei te iubesc, ca doar esti fiica lor. daca vrei, poti sa -mi spui mai multe despre ce te deranjeaza si te supara si voi incerca sa-ti fiu alaturi si sa te sustin. apropo, din ce oras esti?

| Diia94 a răspuns:

Si inca ceva stii toti spun nu pune la suflet si calma! Cum dq? Nu inteleg ..toti zic dar ei nu au solutie.

| July4427 explică:

Ofer funda!