| Sentry a întrebat:

am nevoie de ajutor VA ROG. Mi-am luat permisul acum 3 luni si am inceput sa conduc destul de des, mama mi-a dat masina ei veche (o masina din 2001) iar ea si-a luat ceva mai nou. S-a intamplat ca in astea 3 luni sa zgarii acea masina veche si sa indoi putin tabla, asta a fost din pura neatentie si oboseala. Astazi eram in masina cu maica-mea si din neatentie si nestiind exact ce sa fac, a trebuit sa iau mai multe decizii, voiam sa trec pe banda din stanga, iar in spate pe acea banda era o masina, am vazut-o si abia dupa ce nu am mai vazut-o in oglinda am inceput sa virez si era sa o lovesc dar am tras repede de volan dreapta. Mama s-a enervat foarte tare si mi-a zis ca nu trebuia sa imi dea masina veche, ca sunt un smancit, nu stiu sa conduc, nu am varsta necesara si ca sa nu mai fac nici macar o greseala ca altfel nu ma mai lasa sa conduc pana cand o sa am eu masina pe banii mei (adica cand o sa fiu mai matur. S-a enervat foarte tare si pentru acea zgarietura) eu i-am spus ca daca sunt incepator e foarte normal sa patesc asemenea chestii, mai zgarii din greseala, mai intru din greseala peste altul, poate ma bag in fata din greseala, dar nu intelege, ea imi spune ca daca se mai intampla orice greseala, imi ia masina si gata. Mentionez ca aceste greseli nu sunt exagerate, nu le fac intentionat, nu sunt orb si nu merg in trafic cu 80km/h cum vreau. Pur si simplu se mai intampla din cand in cand cate o chestie din-asta, dar aceste greseli incep sa fie din ce in ce mai rare. Voua cum vi se pare treaba asta? Cum sa nu mai fac nici macar o greseala? Orice incepator face greseli, nu e perfect pregatit dupa cateva ore de condus, se perfectioneaza din greseli...

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Mi se pare că e cam dură cu tine, ţi-a dat maşina veche pentru că ştia că eşti începător. acum ce vrea? oricine face greşeli, am un prieten care a făcut şi el greşeli în primul an, e normal. nu e ca şi cum ai şofat 20 ani şi ai lovit maşina acum.

Se întâmplă, ar trebui să aibă răbdare cu tine, cât despre tine. trebuie să fii atent, foarte atent fiindcă aşa poţi provoca un accident.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat