Amice nu trebuie sa o venerezi, cadoul trebuie sa fie simbolic si cu un anumit scop "de ziua ei" "la 1 luna de cand sunteti impreuna" sau alte evenimente dinastea...Si au dreptate ceilalti nu trebuie cadou e de ajuns pezenta ta si nu te simti ciudat daca nu ii duci cadou, sunt sigur ca ea se va simti foarte bine daca tu ii vorbesti frumos si te porti frumos cu ea stii cum e "o floare nu repara anumite greseli dar niste cuvinte da" asa ca ai grija mult noroc baiete!
Daca doresti poti sa ii cumperi ciocolata, bomboane pe care sa le si mancati daca spui ca nu le poate lua acasa!
Sper ca te-am ajutat
Mai vrea si cadou? E de ajuns prezenta ta crede-ma. Las-o ca dupa aia se invata de mica cu cadouri
Pai. nu ca vrea. dar ma simt eu prost sa merg cu mana goala, e grav daca nu ii duc nimic? Mi-au spus si prietenii ca cel mai mare cadou pentru ea e sa o strang in brate si sa o sarut
Nu are nimic daca nu ii duci nimic. Daca te place, te place si fara sa ii aduci ceva.Prietenii tai au dreptate. Plus ca daca parintii nu stiu de tine.e mai nasol pentru ca na sa zicem ca ii iei flori..iti dai seama ca o intreaba de unde le are.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Din păcate nu pot da pentru fiecare răspuns fundiță, e greu să aleg câștigătorul, toate răspunsurile mi-au plăcut, vă mulțumesc inc-o dată!