1)Pai in magazin sunt diferite servetele/solutii cu care poti sa iti stergi ochelarii. Incearca sa ii feresti de socuri si lovituri sau zgarieturi.
2) Problema asta depinde de vointa ta. Daca ai vointa iti fixezi anumite intervale de timp in care sa te uiti. De exemplu azi ma uit de la ora 9 la 11 maine de la ora 17 la 19. Din moment ce ii sanatatea ta in joc trebuie sa iei atitudine. Multa sanatate si toate cele bune.
Este a doua oara cand ma ajuti multumwscmultumesc e a doua oara cand ma ajuti si mai am o intrebare ce zici n aceste 2 ore care leai mentionat in sfat se include si televizorul sau nu se include daca esti la distanta mare de el si te uiti raspunde-mi te roog
Pai depinde. Daca ai un film sau serial la care vrei sa te uiti nu cred ca ii bai, doar nu exagera. Eu nu prea ma uit la televizor. Prefer sa imi ocup timpul cu cititul sau ceva mai bun, care sa imi dezvolte gandirea, imaginatia, etc.
Buna, ai mare, maree grija cu ei, da-i cu 2 maini jos, pune-i cu 2 ( ceva atat de simpla si banal, uneori ii afecteaza ). Nu exista metode casnice "minune" pentru curatarea lor, doar solutie speciala ( depinde foarte mult si de lentile, calitatea lor ) sau ii mai poti sterge cu o carpa, ceva moale. Nimeni nu iti poate spune cum sa faci sa nu mai stai atat de mult la calculator, doar tu o poti face.
Nu e neaparat nevoie de solutii speciale ca sa iti stergi lentilele. Eu ii sterg cu tricou moale, sau servetele moi. Tu doar ai grija sa nu ii zgarii sau sa iti cada de la ochi.