Mai, dar multe milioane se invart in familia ta, prea usor se arunca cu banii, iar disperarea ta vine tocmai din faptul ca zboara milioanele aruncate mai ceva decat in cluburile de manele cu lautari!
Esti prea rasfatata, tu si sora ta, primiti prea multe, fara eforturi, deja ati ajuns in stadiul in care credeti amandoua ca orice vi se cuvine, mergi pe drumul tau, dincateva cuvinte estre greu sa ajungi pe drumul cel bun.
Bafta!
Eu sa fiu in locu tau le-as face un scandal monstru alor mei de nici nu m-ar vedea pe acasa ceva timp. Si ce morti, sora ta e prea rasfatata. Sunteti o familie instarita, nu ar trebui sa reactionezi asa. Asteapta putin sa mai cresti se vor schimba lucrurile si la tine.
In primul rand, nu ma faceti saraca daca nu stiti nu aveti nici un drept, am uitat sa precizes ca NU am probleme cu banii? Altul a fost motivul pentru care nu a dat 20 de milioane pe telefonul meu, nu merit fiindca nu sunt buna la invatatura. Si nu e vorba de bani lol, ce copii fara viitor. Am bani stransi, daca ar fi vorba de asta mi.ar zice sa imi dau banii. Dar nu e, e vorba ca nu ma considera responsabila. Si da se invart milioanele, nu duc lipsa de bani nici eu si nici ei NU E VORBA DE BANI. omg ce oameni, daca ar fi fost problema financiara as fi mentionat mai sus. Nu vorbiti fara sa stiti.
Suferi de viata buna fetita. maturizeaazate. cred si eu ca aleia ii da bani mai multi ca merita, cum dq sa te meditezi ani la mate si sa iei 6, doamne fereste.
Te rog sa inveti sa scrii inainte a de comenta. Ma meditez? Din cate stiu eu nu ma pot medita singira Sufar de viata buna ahahaa si de asta nu ti se mai scoala tie? Eu am intrebat clar ceva, asa ca nu raspunde cu altceva pa pa
"Te rog sa inveti sa scrii inainte a de comenta" comentariu tipic celor de pe acest site care se cred prea inteligenti, dar totusi nu iei mai mult de 6 la mate, deci cine e cine?
matematica nu-i tot aia cu romana. La romana intodeauna am avut media 9, asa ca nu te lua de alte materii. De ce mai esti inca aici?
Nu tine de romana dar tine de inteligenta nu? degeaba incerci sa pari mai inteligenta ca nu e chiar asa .
pai de ce sa nu fiu, incerc sa fac o gramaaaaaada de prieteni.
ps-sunt curios daca ti-ai dat seama de sarcasm.
Nu incerc sa par inteligenta, doamne. Cand cineva te ataca trebuie sa te aperi nu? se pare ca tu esti cel care nu intelege nimic.
Iti dai seama ca trebuie sa te aperi, dar incearca sa faci asa fara sa faci pe altul sa para inferior. "Te rog sa inveti sa scrii inainte a de comenta.", tu m-ai luat cu scris, eu te-am luat cu matematica.
Bine, ai dreptate.
Si tu sa ai
. ai grija de tine, si maturizeaza-te.
Parerea mea e ca nu au procedat bine parinti tai, pentru ca si tu esti copilul lor si tu iti doresti anumite lucruri. Uite si eu am o problema asemanatoare si eu imi doresc caine de atata timp si mereu mi-a spus mama ca o sa-mi ia, ca e greu cu un caine bla bla chesti de genu ...si am obosit sa mai ma cert cu ea pentru lucrul asta asa ca am lasat-o balta ...la fel si cu scoala ca nu invat destul de mult ca pot mai mult niciodata nu a fost multumita de mine de ex luam 8 la mate ii spuneam si ea imi spunea bine puteai si mai mult, niciodata nu a zis bravo ma bucur asa ca astia sunt parintii iti las idul daca vrei sa vb mai multe (byu_mariia)