anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am nevoie de niste ajutor și dacă nu este ajutor ci doar predica va rog sa ieșiți de pe această întrebare. Eu am 15 ani și de 1 an și puțin,sunt in Germania,pasiunea mea este muzica (trap,hip-hop,rap, drill) și așa mai departe,iubesc muzica este totul pentru mine pun pasiune în asta mai mult decât în orice și asta este visul meu,în același timp vreau sa duc stilul asta de viata ca înainte să vin in Germania, haine ieftine bagabonteala noastră și așa mai departe,de cand sunt aici am haine ceva mai scumpe și așa,infine,eu când mă întorc în Romania nu știu exact când sper că anul asta,vreau sa incep din nou cum eram in Romania,vreau să îmi vând hainele și să trăiesc un stil de viata cat mai distractiv și fără chestii de buget,sunt genul de copil care se bucura și la o pungă de pufuleți,întrebarea mea este că deja m-am lungit,cum sa fac sa duc din nou stilul ăla de viață, ce sa-i spun mamei mele despre hainele și bunurile pe care mi le-a achiziționat aici,nu vreau sa le mai port chit că au costat bani nu îmi place să mă arăt in bani, mulțumesc frumos știu că am vorbit mult și fără rost dar apreciez orice sfat, o zi frumoasa ❤️!

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"vreau sa duc stilul asta de viata ca înainte să vin in Germania, haine ieftine bagabonteala "

nu e clar UNDE tânjești tu după stilul ăla de viață, in RO sau DE?

| sierra1 a răspuns:

"Romania,vreau să îmi vând hainele și să trăiesc un stil de viata cat mai distractiv"

nu ințeleg, ce ți s-a cășunat pe haine?

| anonim00110 a răspuns (pentru sierra1):

Incercati sa mă ajutati sau doar incercati să aflați chestii aiurea

| sierra1 a răspuns (pentru anonim00110):

Nu ințeleg ce are "stilul de viață" la cinșpe ani, cu niște toale luate de aiurea... Dacă imi explici, mai vorbim

| anonim00110 a răspuns (pentru sierra1):

Pai are, nu îmi place să mă arăt in bani sa zic așa nu sunt de mii de euro țoalele dar vreau sa fiu un băiat simplu cum eram și înainte să vin in Germania haine puține și "distracția" de zi cu zi sper că ați inteles

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca e foarte intelept daca vrei sa te detasezi de ce inseamna bogatie superficiala si astfel sa incepi cu hainele. Spune-i mamei tale ca apreciezi foarte mult efortul ei, insa nu te simti tu in aceste haine scumpe, plus ca ai prefera sa faci altceva cu banii respectivi. Petreci mult timp cu mama ta? Presupun ca ti-a cumparat de toate cele tocmai ca sa compenseze pentru asta.Cu siguranta mama ta s-ar bucura sa auda ca vrei sa faceti ceva dragut impreuna, maidegraba decat sa iti ofere cadouri scumpe.Amintirile si experientele sunt cele mai valoroase, nu posesiunile materiale.

Daca imbracamintea e relativ noua sau fara defecte, o poti vinde in regim second hand, poate chiar gasesti pe acolo evenimente de tipul yard sales, unde fie vinzi, fie faci schimbi.Sau poti pur si simplu sa le donezi.In Romania sigur dai peste persoane care cauta mereu numai branduri, deci e posibil sa le vinzi la pret bun si aici.Valabil si pentru obiecte.