"vreau sa duc stilul asta de viata ca înainte să vin in Germania, haine ieftine bagabonteala "
nu e clar UNDE tânjești tu după stilul ăla de viață, in RO sau DE?
"Romania,vreau să îmi vând hainele și să trăiesc un stil de viata cat mai distractiv"
nu ințeleg, ce ți s-a cășunat pe haine?
Incercati sa mă ajutati sau doar incercati să aflați chestii aiurea
Nu ințeleg ce are "stilul de viață" la cinșpe ani, cu niște toale luate de aiurea... Dacă imi explici, mai vorbim
Pai are, nu îmi place să mă arăt in bani sa zic așa nu sunt de mii de euro țoalele dar vreau sa fiu un băiat simplu cum eram și înainte să vin in Germania haine puține și "distracția" de zi cu zi sper că ați inteles
Buna.Cred ca e foarte intelept daca vrei sa te detasezi de ce inseamna bogatie superficiala si astfel sa incepi cu hainele. Spune-i mamei tale ca apreciezi foarte mult efortul ei, insa nu te simti tu in aceste haine scumpe, plus ca ai prefera sa faci altceva cu banii respectivi. Petreci mult timp cu mama ta? Presupun ca ti-a cumparat de toate cele tocmai ca sa compenseze pentru asta.Cu siguranta mama ta s-ar bucura sa auda ca vrei sa faceti ceva dragut impreuna, maidegraba decat sa iti ofere cadouri scumpe.Amintirile si experientele sunt cele mai valoroase, nu posesiunile materiale.
Daca imbracamintea e relativ noua sau fara defecte, o poti vinde in regim second hand, poate chiar gasesti pe acolo evenimente de tipul yard sales, unde fie vinzi, fie faci schimbi.Sau poti pur si simplu sa le donezi.In Romania sigur dai peste persoane care cauta mereu numai branduri, deci e posibil sa le vinzi la pret bun si aici.Valabil si pentru obiecte.
davidandrei12 întreabă: