anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de niște sfaturi...Deci eu am un coleg în clasă care e foarte glumeț, inteligent, nebun (adică îi plac genul de lucruri nebune, de băiat rău să zicem), pervers și pe lângă asta e foarte frumos și arată bine. Lucruri care m-au atras de foarte mult timp la el, dar am încercat să nu dezvolt ceva sentimente, pentru că știam că nu o să am NICIO șansă cu el. Și mi-a mers ceva ani, până acum în a VIII-a când m-a pus diriga cu el în bancă. La început era totul ok cu el în bancă (eram puțin timidă, dar m-am învățat cu trecerea timpului) până când a început să-mi pună uneori mâna pe picioare, mă mângâia pe mână, se juca în părul meu și chestii de-astea afectuoase (țin să menționez că NU MĂ PLACE și sunt 1000‰ sigură, chiar dacă gesturile de mai sus spun contrariul) și totodată a început să îmi placă de el. Și poate chiar să-l iubesc, pentru că se spune că dacă îți place de cineva mai mult de 4 luni, poate însemna că îl și iubești. Ca aproape mereu când îți place de cineva, sentimentele nu sunt reciproce, el nu mă place, nu m-a plăcut vreodată, ci doar îi place compania mea, pentru că-l făceam să râd și eu la rândul meu râdeam la glumele lui. Mi-a spus doar că arăt bine și că s-ar culca cu mine (aici încerc să fiu prezentabilă și fără vorbe urâte, dar termenul pe care l-a folosit el fost "te-aș ****"). În fine...Aș da orice și aș face orice pentru el. Într-un un timp m-am chiar gândit să fac sex cu el pentru că mă atrăgea sexual și chiar aveam fantezii cu el, dar știam că pe urmă lumea o să vorbească și o să mă facă o c*rvă și o să-mi pierd mulți prieteni din cauză că îmi încep viață sexuală atât de devreme, dar dacă nu era nimic din toate chestiile astea, demult aș fi făcut-o. Însă ieri, după aproape 4 luni (poate nu pare mult, dar a fost îndeajuns timp să ne apropiem enorm de mult) m-a mutat de lângă el în penultima bancă pe celălalt rând, el rămânând în prima. Datorită că eram colegi de bancă a fost SINGURA chestie prin care am putut interacționa și să ne apropiem. Iar acum că nu mai suntem colegi de bancă relația care este oricum foarte fragilă se va răci foarte mult și nu-mi doresc asta deloc pentru că mie, în continuare îmi place de el și poate sună aiurea, dar chiar nu vreau să înceteze să-mi placă de el, cu toate că știu că nu am nicio șansă. Ce mă sfătuiți să fac ca să ne menținem relația (de prietenie sau de ce or fi că habar nu am) și să rămânem cum am fost până acum sau poate chiar să ne apropiem și mai mult?
P.S.: Pot să jur că o să fie membrii care o să îmi răspundă gen: la vârsta ta sex? la vârsta ta fantezii sexuale? unde ți-e capul? mergi la școală și învață, nu visa la băieți. Așa că dragii mei, cu răspunsuri de genul, vă invit să PĂRĂSIȚI pagina și să treceți la altă întrebare, deoarece cu astfel de răspunsuri nu fac nimic. Vă mulțumesc!
Ofer fundă garantat!

Răspuns Câştigător
| Dyalema a răspuns:

Eu zic sa iti iei gandul de la el.Ai ghicit singura ca vrea doar o noapte cu tine iar apoi iti va da cu sutul in fund si te va povesti la toata lumea ca ti-a tras-o... Urat, nu? El nu te iubeste, dar nici tu pe el...Iti place ca te baga in seama si ca iti face avansuri. Cred ca ai o viata inainte sa cunosti baieti/barbati. In locul tau nu i-as mai accepta deloc avansurile sa vad cum reactioneaza.Si mi-as face un iubit de calitate, nu ca el care vrea un trofeu. Am 29 de ani si am trecut prin asta la varsta ta. Si nu uita ca daca ince[i cu unul, vor urma si altii si nici unul nu te va iubi pentru ceea ce esti, doar pentru ceea ce oferi. Te pup si ai grija de tine, nu de el.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunteti imaturi si e normal acest lucru la varsta voastra, el posibil ca e la pubertate si are un mare chef de sex ceea ce e si normal, nu vad de ce nu ati face sex protejat desigur, sau tu vrei sa te casatoresti cu el? nu il cunosc incat sa ma exprim dar se comporta conform varstei lui, sunteti copii si vreti sa deveniti adulti, traitiva copilaria asa cum trebuie sa fie

| OldSoul a răspuns:

La varsta aceea rar sa dai de baieti care sa "iubeasca" e doar atractie si atat, nimic mai mult.
Eu spun ca nu ar trebui sa te amagesti, daca vrei sa vorbesti cu el fa-o ca si pana acum, dar impacate cu ideea ca nu e si nu va fi nimic intre voi.

| PersonajFictiv a răspuns:

Ok.
O sa te f**a si o sa te lase, happy? thinking
Scurt si la obiect.

| vladutz1594 a răspuns:

Bai complicata situatia!
E clar ca el te place doar dintr-un punct de vedere... vrea sa te culci cu el!
Chiar daca ai face asta e posibil ca relatia sa ramana la fel sau chiar dupa ce 'si-a facut treaba' sa nu il mai intereseze de tine!
Parerea mea e sa incerci sa te abtii sa nu ii dai atentie sa vezi daca e ceva din partea lui!
Oricum nu renunta usor.sa ii oferi partida de s...
Asteapta sa vezi ce intentii are...

| anonim_4396 explică (pentru vladutz1594):

Mda...Am mai incercat asta, sa fiu indiferenta cu el (ca sa-l fac sa ma placa) si sa fiu usor rece cu el, dar totusi sa-i dau ceva semne ca sunt interesata de el si simteam ca se raceste relatia si ca nu ma mai baga nici el in seama. Adica daca eu eram indiferenta cu el si el era la fel. Daca eram calda si flirtam cu el, si el facea la fel. Daca ma uitam in ochii lui ca si cand ii aratam ca doresc ceva, facea la fel si pe urma ii zambeam, dar nu se intampla nimic. Deci? Ce sa fac?