| UnNumeMișto a întrebat:

Am nevoie de niște sfaturi. M-am despărtit de o fată, dar am decis amandoi sa ramânem prieteni si intr-o zi ne-am certat atat de tare încât nu mai vorbim deloc acum. Partea cea mai gravă este că în trecut i-am facut cunostinta cu niste fete din gasca mea cu care se intelege super bine. Acum două zile s-a dat un party la o fată din gasca cu mine la care au participat prietenii mei si fosta mea (care a fost chemata de fetele alea cu care i-am facut cunostinta). Când am intrebat daca pot sa vin si eu, prima oara mi-a zis prietena aia a mea că pot iar după vreo 10 minute mi-a băgat scuza ca sunt prea mulți si nu mai pot sa vin, dar tot ea a mai chemat 6 persoane. Eu cred că fosta mea a vorbit să nu fiu si eu prezent acolo langa gașca mea. Mi-am dat seama că vrea să mă înlăture de lângă ei. Întrebarea este: Ce trebuie să fac in aceasta situatie?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te intalnesti cu fosta, ii tragi una peste fata si ii zici ca daca mai face comanda incat iti strica amicitia cu alea o vei expedia in afganistan

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Să înțelegi că - să mai rămânem prieteni- nu funcționează cu nici o fostă, prezentă sau viitoare.
2. Ca prieteni simpli nu exista motiv de ceartă de asemenea amploare. Acolo a fost altceva, analizează ce. Caută motiv de contact și reconciliere.
3. Dacă un grup, gașcă nu te acceptă, indiferent de motiv, caută alta de care să te atașezi.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Intreaba acea persoana de ce nu te-a lasat sa mai mergi. Este dreptul tau da stii.

| UnNumeMișto explică (pentru DoarBogdan):

Pentru că i-a zis fosta mea unei prietene să nu mă mai cheme. Intrebarea este ce trebuie sa fac in situația asta pentru că fosta vrea să mă scoată din grupul meu de prieteni și cu acest party i-a cam ieșit (am stat pe langa prietenii mei cand as fi putut sa fiu si eu acolo)

| DoarBogdan a răspuns (pentru UnNumeMișto):

Pai sa nu iti pese. Persoanele cu adevarat importante nu ar trebui sa asculte se "sfaturile" celorlalte persoane in legatura cu tine.