Deci, acum ce clasa esti, a 8-a? cati ani ai?
Ceea ce ai scris este un pic cam incurcat. Ai 12 ani sau cati?
Nu eu am 19 ani dar pana la 12 ani taicamiu era alcoolic si eu pana in a 9a eram in depresie sa zic asa si nu prea am trecut de tot peste
Intrebarea ta e foarte prost exprimata, dar daca am inteles eu bine vrei sa scapi de viciul alcoolilui. E normal sa fie greu, dar tine de vointa fiecaruia sa renunte la vicii. Trebuie sa ai vointa, sa vrei cu ardoare. Doar nu bea si cu timpul, zic eu, nu vei mai simti nevoia. De fiecare data cand vine vorba, pune.ti ambitie sa nu o faci. Daca e sa iesi in oras si ceilalti comanda bautura, fa.l pe dq in patru si tu ia apa sau suc.
Ms dar eu am scris din mai multe bucati ca a trebuit sa plec am inchis telefonul si tot asa si ju am kai citit din nou am facut rapid o verificare de gramatica si atat
Am si problema cu bautu dar am si problema ca eu sunt intr-un fel traumatizat caci tatal meu era alcoolic si vreau un sfat sa trec peste
Inteleg. In cazul asta trebuie sa te maturizezi, sa gandesti rational si sa iti dai seama ca trebuie sa uiti, sa te calmezi, si e foarte important sa te gandesti la lucruri pozitive mereu. Sa iti faci o viata asa frumoasa incat sa nu mai ai teama asta. Sigur poti, altii au probleme mult mai grave. In viitor, ceea ce a fost tatal tau nu va mai conta pentru tine.
JustMeNck întreabă:
DirectDinBerceni92 întreabă: